Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen tapasztalata, véleménye van a fekete pasikról az ágyban?
Több feketével voltam kapcsolatban, sokkal ápoltabbak, mint sok magyar akik sokszor fogat sem mosnak. Hihetetlen jó szexben volt velük részem, szenvedélyesebben és érzékibben szeretkeznek mint a fehér férfiak.
Párkapcsolatban viszont negatív a tapasztalatom, nehéz velük jól kijönni, de ha szexről van szó, verhetetlenek!
Próbálj ki egyet, de vigyázz, mert nem minden csoki édes;)
Szóval aki beszól valakinek, az automatikusan incel?
Nekem pozitív a véleményem, de félvér srác vagyok szóval nem meglepő :D
Gondolom tisztában vagy az incel fogalmáról, hát itt az van bőven. Anonimitás álarca mögé bújt frusztrált incelek mekkája ez az oldal, akik a saját tévképzeteikkel offolnak szét mindent.
Érdekes, hogy nem az volt a bajod, hogy nem a témához szólt.
Válaszod köszönöm, de én elsősorban nőkére vagyok kíváncsi.
Mégegyszer köszönööm mindenki válaszát, a privátokat is, és ha már privi: ez az oldal nem társkereső!
Őőő már bocs de ki is citálta ide az incelt? Mert én nem.
Ha én egészséges párkapcsolatban élő hetero férfi lennék akkor eszembe se jutna egy nőknek kiírt kérdésre egy teljesen off hozzászólást írni. Ilyet csak egy incel tesz akit frusztrál a tudat, hogy ismét nem neki jön össze a numera, ellenben egy fekete pasinak talán igen, na az meg már "mégiscsaksok".
Amilyen a fogadjisten olyan az adjonisten.
De nem ez a kérdésem témája, szóval OFF.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!