Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik nektek bejönnek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik nektek bejönnek a harcias csajok?

Figyelt kérdés
És a nagyhangú domináns lányok szerintetek fizikailag is erősebbek a többi akár átlagos akár szub lányoknál?

2020. jún. 28. 00:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Miért jönnének be?
2020. jún. 28. 00:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, cseppet sem jönnek be. A fizikai erő meg sem férfiben, sem nőben nem attól függ hogy kinek mennyire van nagy hangja, vagy mennyire érzi magát "keménygyereknek". Utóbbiak is csak addig keménykednek amíg emberükre nem találnak, utána egyből nincs akkora arcuk.
2020. jún. 28. 00:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem jönnek be.

De mondjuk lehet az én véleményem nem igazán mervadó, mert én alapból a sub csajokat szeretem.

F

2020. jún. 28. 00:37
 4/11 A kérdező kommentje:
Jó persze nem mérv adó, de általában pl a ti baráti társaságotokba a domináns csajok fizikailag erősebbek a többieknél?
2020. jún. 28. 00:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, max a szájuk nagyobb, de az mint előttem is mondták, semmit nem jelent.
2020. jún. 28. 00:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, hogy lányként írok, de én például egy csendesebb lány vagyok, visszafogott az életben, nem „keménykedek“ és domináns se vagyok egyáltalán, de 5 évig MMA-ztam és bokszolok a mai napig. Viszont ha arról lenne szó, hogy meg kell védenem magam, és az életemért kell küzdenem, akkor megvédeném magam(vagy mást éppen), mert muszáj. :)
2020. jún. 28. 05:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sose kellene ilyen tahó csaj.

Egy csaj legyen már finom, kecses és nőies.

2020. jún. 28. 06:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A vadóc nők, akik játszák az elérhetetlent, de aztán utána jól szét lehet őket bxni, nekem azok bejönnek.
2020. jún. 28. 08:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán jön be ez a viselkedés.
2020. jún. 28. 08:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

1, Nekem a vágyam egy ilyen nő lenne:):);

2, Nem feltétlen, mert hiába molett valaki, egy filigrán nő gyorsabb, taktikásabb tud lenni:).

2020. jún. 28. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!