Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony testalkatom lehet az oka hogy szűz vagyok még?
Figyelt kérdés
Bmi indexen: 19.5 (normál alja 20.5)
Fiú vagyok.
2020. jún. 26. 15:11
2/6 anonim válasza:
nekem is ennyi volt kb. 25 éves koromig. én legalább magas voltam, így nem ment olyan nehezen. építs fel saját stílust, és megnyerő dumákat. járj el sokféle társaságba, hátha valakinek megakad a szeme rajtad.
4/6 A kérdező kommentje:
23
2020. jún. 26. 16:49
5/6 anonim válasza:
Nem ez az oka. Egy sportos pasi is szűz marad ha csak várja a sült galambot. Próbálkozni-próbálkozni (kulturáltan, normálisan) a nélkül nem megy. 19 voltam én is mikor "sikerült" de nem'tom megszámolni hány lánynál tettem próbát mire megtörtént (soknál az tuti).
6/6 anonim válasza:
A barátom 60 kg, pedig 180 cm körül van vagy még magasabb is. Mégis a legtöbb lány lefeküdne vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!