Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van aki sosem borotválta a punciját vagy csak fazonra igazította? Milyen okból döntöttetek így? Hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
2020. jún. 25. 17:06
11/15 anonim válasza:
Egyszer leborotváltam 20 évesen, rémálom volt az ezt követő egy hónap. Állandóan viszketett, szúrt, némely szőrtüsző begennyesedett. Undorító volt és rettenetes kínszenvedés. Szerencsére a párkapcsolataim sose várták, hogy így kínozzam magam, meg szerintem nekik is visszatetsző lehet egy fosztott libára emlékeztető szeméremdomb. Egyszer volt egy kis folyásom, elmentem nőgyógyászhoz, aki azt mondta, hogy örül neki, hogy fent van a szőr, mert így legalább kizárhatjuk hogy amiatt borult meg a hüvelyflóra és az is biztos, hogy hamarabb helyreáll, ha megvan a szőr, mert az védi a hüvelyt és nem higiénikus leszedni. Szóval esetemben egyértelmű kínszenvedés az intim szőrtelenítés és a nőgyógyász szerint is az egyik legabszurdabb egészségkárosító divat, akkor mit erőltessem? Géppel 5-10 mm-re vágom, a fehérneműből kikandikáló részt meg borotvával lehúzom és ennyi.
12/15 anonim válasza:
Kipróbáltam mindenféle szőrtelenítést, mindentől begyulladt, pedig különböző praktikákat is próbáltam. Azóta csak trimmelem fazonra és ennyi, így nem gyullad, nem fáj és jobban érzem magam
13/15 anonim válasza:
Még sosem próbáltam mert a partnerem nem várta el és nekem is így tetszik ráadásul ahogy már előttem leirtak így egészségesebb is. Sose éreztem úgy hogy megérné azt a sok macerát ha mindkettőnknek megfelel szőrösen.
18/L
14/15 anonim válasza:
Mindenki azt csinál amit akar.
Nem kell a divatot majmolni!
15/15 anonim válasza:
A férjem nem szereti teljesen csupaszon, mert szerinte kislányos. Megvadul egy szép fazonért. A másik ok, hogy egészségesebb így a puncim. Nem hiába van az emberi testen szőr, ahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!