Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem durva, hogy egy kiéhezett fiúnak mennyire mindegy?
Ja vannak ilyen kis srácok, na őket kell qurva gyorsan elkerűlni!
Vagy ha neked is hiányzik a szex, akkor lehet ilyen sráccal lenni, de érzelmeket ne vigyél bele a dologba.
Úgy kell megélni, hogy kölcsönösen használjátok egymást szexuálisan.
Viszont ha komoly kapcsolatot akarsz, akkor nézd meg, illetve győződj meg arról, hogy nem csak arra kellesz neki!
F
Szerintem nem durvább, mint amikor a "normális srácra vágyom, nem olyan lány vagyok" típusú csajokról kiderül, hogy valami segg pasi dugogatja őket vagy épp prosti szinten mozognak.
Ezek ilyen dolgok. Az átlag sosem a színvonaláról volt híres.
Szerintem ez nem csak kissrácokra igaz. Egy felnőtt férfi is képes kapcsolatot színlelni, hogy mentse az orgazmusát.
Elég szomorú. Sok (felnőtt!) férfi simán úgy van, hogy már nem akar a kapcsolatban lenni, de amíg nem talál új kapcsolatot, addig nem lép ki az előzőből, hogy legyen kit dugnia. Hazudik az aktuális barátnőjének, és végülis hazudik az újnak is. És ezt teljesen magától értetődőnek tekinti.
Férfiként én szégyellem magam helyettük.
6os, igazad van.
De egy férfitől elvárom, hogy legyen becsületes, legyen tartása és legyen őszinte. "Ha a férfi mond valamit, az úgy is van".
De az ilyen csúszómászó szotyadékoknak legszívesebben bucira verném a fejét, amiért férfinak hívják magukat. Egyszerűen szégyent hoznak mindenki másra, aki igyekszik férfias lenni.
Persze a nő is tud ilyen lenni, ezt se kedveljük, de az ilyen nőkért szégyenkezzen a többi nő. Én gyökér kvának hívom és tovább megyek:D
(vszeg azért is haragszom ennyire az ilyen pasikákra, mert van pár barátom is aki ezt csinálja és emiatt kb végignézem. Persze, nem is a kedvenc haverjaim, de mégiscsak a haverjaim.. most a nőügyeik miatt nem sok jogom van haragudni rájuk:D persze lánybarátot csak úgy mutatok be nekik, hogy szólok, hogy eltöröm a kezüket, ha csak rágondolnak:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!