Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges hogy valaki életébe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy valaki életében lesz aszexuális?

Figyelt kérdés
A szexuális étvágyam gyakorlatilag 0-ra csökkent. Nem végzek önkielégítést, nem kívánom egyáltalán, ha látok egy jó nőt szexuális értelemben nem kívánom meg. A szexuális igényem teljesen a 0-val egyenlő.

2020. jún. 23. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy valami betegség miatt van ez. Pajzsmirigy betegség pl.
2020. jún. 23. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából bármilyen lelki bántalom, amitől nem érzed magad jól, ezt fogja okozni.

De ha annyira érdekel, menj el pszichológushoz, majd ő megmondja.

2020. jún. 23. 21:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha pajzsmirigy lenne akkor kívánnám csak nem menne nem? De nem is kívánom.
2020. jún. 23. 23:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Képes lennék rá, fel tudom állítani, de nem kívánom.
2020. jún. 23. 23:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Pajzsmirígy alultermelés esetén energiaszegény vagy, kb egy átlagos nap is tök fárasztó. Ilyen esetben a szervezetnek pont nincs kedve a szexhez, az elég energiaigényes dolog. De ennek van még pár egyéb jelelgzetes tünete is, pl erősen fázékonyság.

De nem érdemes konkrétumba belemenni szerintem, ne diagnosztizáljunk itt GYK-n, nem a mi dolgunk.

De nem kizárt, hogy valami "leszívja" az energiád.

Meg aztán.. senki nem mondta, hogy az embernek non-stop kívánnia kell a szexet. Vannak időszakok amikor nem fér bele, máshol van a fókusz, stb.

Ha nincs bajod, én nem aggódnék. Sokkal szarabb kombó, ha kívánod, de nem megy:D De ha zavar, akkor menj dokihoz, pszichológushoz.

2020. jún. 24. 00:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem zavar, csak aggódtam amiatt hogy semmiféle előjele nem volt és megszűnt. Fázékony nem vagyok, sőt...
2020. jún. 24. 00:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Neked a libidóddal van bajod. Az aszexualitás teljesen mást jelent, mint amiről te beszélsz.
2020. júl. 2. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!