Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt akarja,hogy a számba élvezzen.Én ezt nem szeretném.Azt mondja ha nem engedem akkor keres olyan lányt aki akinek a szájába engedheti.Ti ebben az esetben mit tennétek?
Lehet, hogy már megunta a kisasszonyt... :) Mert semmit se tesz a kapcsolatért vagy nem is akart ... nem tudhatjuk a teljes sztorit, tehát nem lehet levonni semmit...
Volt itt kérés, hogy valaki dominához küldené a férjét, mert ő nem tudja teljesíteni amit szeretne.. Na ő tesz a kapcsolatért.... ;).
Lány -> Légyszi vedd meg ezt. : Megveszi.
Lány -> Légyszi nyaljál ki. : Megteszi. -> Te csinálod nekem szájjal? Fáradt vagyok, most nem.
Lány -> Légyszi nyaljál ki : Megteszi -> Be akarja tenni a lompost -> Most nincs hozzá kedvem...
Lány -> Légyszi vedd meg ezt. : Megveszi
Lány -> Légyszi vigyél el ide oda. : Megteszi, Elviszi.
--- És ez meg hónapokig, évekig ---
Lány: Légyszi nyaljál ki : Megteszi -> Férfi -> Csinálod Te is a száddal? Hát.... ha nagyon muszáj... el is mehetek benne? Jajj mit képzelsz te bunkó, kinek gondolsz engem?? ... Hát jól van.., elegem van... mindig csak kérsz és kapsz, követelsz és kapsz, viszont, ha én kérek akkor ... inkább fejezzük be a kapcsolatot ... -> És akkor a nő ezt úgy veszi, hogy nem élvezhetett a számba akkor ezért hagyna el másik nőért..
Ugye, hogy mindjárt más a történet?
Érdekes, hogy akik először azzal jönnek, hogy "nem ismerjük az egész sztorit" határozottan úgy érvelnek, mintha pontosan ismernék:D
De amúgy ha úgy is van, hogy a csávó megtesz mindent, a lány nem, akkor se mondjon olyat senki, hogy "ha nem teszed meg, elhagylak". Ha valaki ennyire elégedetlen, hagyja el a párját, hiszen nem érzi jól magát a kapcsolatban. Fenyegetőzéssel, érzelmi zsarolással nem megy semmire.
Ha nem tetszik, próbáld megbeszélni. Ha nem megy, hagyd el. De minek fenyegeted? Fenyegetőzni a gyengék szoktak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!