Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim az exeim farokméretérő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim az exeim farokméretéről kíváncsiskodik. Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Torkig vagyok a férfiak méretmániájával! 😤 Miért nem fogják fel, hogy nem ez a legfontosabb?

2020. jún. 23. 15:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
87%
Mondd az igazat. 2 évig abban a hitben éltem, hogy az akkori párom exeinek mind kisebb farkuk volt mint az enyém. Aztán szakításkor persze kiderült hogy volt sokkal nagyobb is, és az is akkor derült ki, hogy nem velem volt a legjobb neki a szex. Szarul esett mert én mindig hittem neki és szerettem, de miután kiderült hogy mi mindenben hazudott nekem hatalmasat csalódtam
2020. jún. 23. 17:37
 12/12 anonim ***** válasza:
67%
Volt ilyen nekem is elmondtam neki nem lett jo vege , szerintem ha ugy adja a helyzet akkor a kegyes hazugság nem árthat
2020. jún. 24. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!