Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a max amibe belemennetek szexkaocsolatba?
Látom a megcsalás is ott van a cimkék közt...
1x volt szexkapcsolatom de szingliként. Nem volt tabu, de nem is alkalmi volt. Hetente összejártunk 1.5 évig.
én csak szexkapcsolatba nem megyek bele
szeretem, ha a partnertől többet kapok
főleg a BDSM kapcsolat izgat, de lehetőleg úgy, hogy amolyan "barátság extrákkal" szintű a dolog, nem csak a szexről szól
F
Nálam ez úgy néz ki hogy mehet 'minden', de csak egy bizonyos idő után. Emögött főleg a bizalom áll. Szóval nincs olyan, amit sose tennék meg, csak azért mert nem rendes kapcsolatról van szó. Viszont számít, hogy pl egyéjszakás vagy pár alkalmas vagy hónapokig/évekig tart a szexkapcsolat. Egyéjszakásba pont emiatt nem nagyon szoktam belemenni, mert ott nem is olya jó a szex, mivel semmit se tudsz a másikról. Ha hosszabb ideig jártok össze, megismeritek egymás vágyait, mit hogyan szeret stb és sokkal jobb is a szex ezáltal.
Amihez nekem több ismerettség/bizalom kell: orál, anál szex, bdsm mel kapcsolatos dolgok
Én sub vagyok, szeretem ha irányít a pasi, megaláz, kiszolgáltatott helyzetbe kerülök stb. De ehhez kell a bizalom, nem engedem akárkinek, hogy fojtogasson vagy lekötözzön érthető okokból.
N
Szexkapcsolatban mindenbe, amibe komolyban is belemennék, nyilván a telibe élvezést kivéve. De ha hűséggel csinálnánk, akkor gumi nélkül is simán, sőt, gumival nem élvezem.
Amibe nem mennék bele, ha csak szexkapcsolat, az a túl bensőséges viszony kialakítása. Jobb úgy a szex, ha van érzelmi ráhangolás, beszélgetések, bedobni előtte közösen egy kaját és társai, de nagyon nehéz úgy fejben helyretenni a dolgokat, ha túl sok beszélgetés van. Az időt is sajnálom rá. Aki jobban vonzódik, ilyenkor többet is beleláthat a dologba és ez nem mindig a nő. Egyszer én szívtam meg, máskor meg a férfi.
Én egy ilyenben vagyok jelenleg,mert az egyetem és a gyakornoki minkám miatt nem fér most bele egy komoly kapcsolat.
Az egyik legjobb barátommal vagyunk amolyan “barátság extrákkal” kapcsolatban.
Egyik barátnőm szerint olyanok vagyunk mintha kapcsolatban lennénk....nem tudom. Nem járunk együtt,nincs kimondva, de minden hétvégén talizunk,van mozi,kirándulás,kajálgatás, aztán mindig itt alszik és ugye szex is van mindig.
Igazából mi megbeszéltük,hogy amíg együtt csináljuk,mással nem leszünk,szinglik vagyunk. Bármi belefér a normális keretek között,már hónapok óta tart.
23L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!