Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az miért van, hogy ruhában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy ruhában nagyobbnak tűnik a mellem, mint valójában?

Figyelt kérdés
Nem hordok push-up melltartót, de vékony anyagú melltartóban is nagyobbnak tűnik a mellem pedig kicsi...sok szempontból félrevezető lehet.

2020. jún. 22. 16:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja. Megtévesztő:)
2020. jún. 22. 16:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert van a melltartóban szivacs? 🤔
2020. jún. 22. 16:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyobbnak tűnik pedig nem hordok push up melltartót, de attól még a szivacs kicsit megnagyobbítja.
2020. jún. 22. 16:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

2es vagyok:

kérdező, mekkora méret?

2020. jún. 22. 16:43
 5/13 A kérdező kommentje:

Nagyon vékony pár mm szivacs van, az is csak a bimbóig. De annál nagyobbnak tűnik, pedig amúgy nagyon kicsik a melleim.

Férfiak ért már titeket csalódás ilyesmi miatt?

2020. jún. 22. 16:43
 6/13 anonim ***** válasza:
68%
4es vagyok, meg 2es...de mekkora? méretet nem mondasz? 🙃
2020. jún. 22. 16:47
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem értem miért fontos, de egy kisebb 80b és egy nagyobb b kosárnak néz ki melltartóban.
2020. jún. 22. 16:49
 8/13 anonim ***** válasza:

megint én:

végülis nem fontos, elég az, hogy "kicsi"...de ha már felteszed a kérdést egy noname felületen, én meg csak megkérdezem a méretét, ami szerinted kicsi, ne legyen már baj. nem képet kunyeráltam, csak kíváncsi voltam arra a méretre 😉

2020. jún. 22. 16:52
 9/13 anonim ***** válasza:

Mert rajta van a melltartó meg a ruha. A pasik keze is vastagabbnak, izmosabbnak tűnik ha hosszú ujjúban vannak nem?

Félrevezető??? Ugyan kit vezetsz félre? Ha egy pasi csak a melleid miatt akar veled dugni annak biztos az, de azzal meg te ne akarj dugni. Van egyébként olyan jó "röntgen" szeme a férfiak többségének hogy el tudják képzelni milyen vagy textil nélkül.

2020. jún. 22. 18:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez legyen a legnagyobb csalódás az életemben :)
2020. jún. 22. 19:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!