Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minimum milyen magas lánnyal szexelnétek?
Figyelt kérdés
2020. jún. 22. 00:03
1/11 anonim válasza:
150 cm de nem állítom egyik partneremet sem mérőszalag mellé, egyben érdekel hogy néz ki. Egy alacsony nő is lehet nagyon tiptop.
2/11 anonim válasza:
nem nagyon van minimum, kedvelem az alacsony lányokat. Akár 100 centis is lehet, csak arányos legyen a teste:D (mármint ne olyan törp-betegséges).
Reálisan nézve legyen mondjuk 145 centi minimum:D Olyan már létezik felnőttben.
3/11 anonim válasza:
belegondolva nincs minimum, de kíváncsi lennék nagyon alacsony lánnyal miket lehet tenni
mármint ha alkalmam van, akkor biztos "tesztelgetném" a dolgokat, hogy mik is a lehetőségek
ha lehetne alacsony, husis, hajlékony csaj lenne akivel kipróbálnám
itt írták ezt a törpe dolgot az előbb, még olyan partnerrel is kipróbálnám
4/11 anonim válasza:
Szerintem sincs minimum magasság, ha tetszik egy lány. Ha az lenne a legnagyobb gond, hogy a csajszi egy pöttöm Panka, akkor simán benne lennék a kapcsolatban, és keresném a megoldásokat folyton a mindennapi problémákra. Asszem ez az alkalmazkodás...
5/11 anonim válasza:
147cm. Így 40cm különbség kenne. De hogy mennyire férne be neki, azt nem tudom
6/11 anonim válasza:
Én 180cm vagyok és nálam 1fejjel alacsonyabb csajok jönnek be.
7/11 anonim válasza:
Nekem bejönnek az alacsony lányok, barátnőm is 158 cm. Viszont a magas lányok egyáltalán nem tetszenek, a nagy 43-as praclijukkal 😀
8/11 anonim válasza:
Nem számít a magasság. A különbségre barmely irányban tuti van megoldás. Ha azt kérdeznék melyik jön be, inkább a kis termetűt választanám. Akár a törpe méretű is. Nagyon beinditanak.
9/11 anonim válasza:
A rosszlányokon már láttam egy 130 centis csajt, nem mindig van fent, de legközelebb tuti elmegyek hozzá, kíváncsi vagyok. Nem is igazán tudom, máshogy hogyan lehetne megismerni ilyen extrém eseteket.
10/11 anonim válasza:
Mivel 190 cm magas vagyok, a párom pedig 165cm magas, így ez a pont megfelelő magasság mindkettőnknek. Egyik álló póz sem rossz, vagy kivitelezhetetlen.
Ezáltal 160cm alatti lányokkal nem szeretkeznék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!