Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudnak az emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak az emberek tájékozódni a méret témában? Vagy tésztában vannak vele, hogy mi igaz, de hazudnak róla?

Figyelt kérdés

Egy időben nagyon sokat foglalkoztam ezzel a témával, mert túl kicsinek gondoltam a sajátomat. Rengeteget kerestem ilyen kutatásokat és az összesnek ugyanaz az eredménye. Az ideális pénisz méret nagyobb, mint az átlagos. Kielégíthető egy nő kisebb (pl 13cm) mérettel is, de a tökéletes méret 17-18cm körül van. És ezek a kutatások nők milliói által alkotott vélemények eredményei.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Itt a 38-as válaszoló is tökéletesen leírta.

Ha ennek utánanéznének, akkor nem kéne itt kérdezgetni, főleg, hogy itt úgyis azt hazudják, hogy a 13-14cm a tökéletes.

2020. jún. 21. 15:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

10es, a számok számítanak?

Ha a világon 3 milliárd nő mondja azt, hogy a 18 centi a tökéletes méret, de neked 15 fölött egyszerűen fájdalmat okoz, akkor számít, hogy mit mond a maradék 3 milliárd?

2020. jún. 21. 16:22
 12/18 A kérdező kommentje:
Annak az adott nőnek nem. De a férfinak, akinek nincs akkora, igen.
2020. jún. 21. 16:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
12es, igen, de a férfinak miért? Hisz a férfi nem a statisztikát, hanem az adott nőt akarja megdugni:D
2020. jún. 21. 17:17
 14/18 A kérdező kommentje:
Igen, de pl 100-ból 1 nőnek lenne jó, akkor mennyi eséllyel pont ő az az 1? És ha 1000-ből?
2020. jún. 21. 20:59
 15/18 anonim ***** válasza:
82%

Ezért nincs önbizalmad a nők felé, mert statisztikákat bújsz, hogy megtudd, hogy mi jó nekik, ahelyett, hogy megkérdeznéd.

Igen, ha a felmérés ezt mondja, akkor arányaiban kevesebb nőnek kell 12 centis farok, mint 17. De ez még mindig nem elég alap ahhoz, hogy ha megismerkedsz egy lánnyal akkor alapnak vehesd azt, hogy neki 17 kell és nem 12 és nem 30:D ezért nem ér semmit ez a kutatás.

És miért mondom, hogy nincs önbizalmad ismeretlenül? MErt a farkadat méregeted, mert azt gondolod, hogy múlik ezen valami.

2020. jún. 21. 21:58
 16/18 A kérdező kommentje:
Ilyen téren nincs önbizalmam, ezt nem is tagadom. Nem keresek barátnőt, mert nem tudnám elhinni, hogy tényleg én kellek neki, bizalom nélkül meg semmi értelme. De ennek nem csak az intim méretem (ami amúgy átlagos) az oka.
2020. jún. 21. 22:03
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt elhiszem, hogy nem a farokméreted az oka.

Ha egy nő lefekszik egy férfival, akkor azon a szinten már nem érdekli mekkora a csávónak. Előtte meg csak egy gyökér beszél a farokméretéről:D

10 centi fölött pedig egy ügyes férfi ki tud elégíteni egy nőt gond nélkül. Nekem is 12-3 centi körül lehet és a feleségem rajongva szereti a szexuális életünket.

Szóval a csajozásban sem számít (legalábbis normális randikon a farokméret nem vetül fel, ez 1000%), illetve a kielégítő szexnek sem feltétele a 17 centi. Innentől kezdve csak elfecsérelt idő ezzel foglalkozni.

2020. jún. 21. 22:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Meg tudom erősíteni 17es válaszát. Rengeteg nőt megdugtam a 12 centis farkammal és most a feleségem imádja már 7 éve a szexuális életünket. A csajokat nem a farkad mérete fogja meg, hanem TE! Ahogy bánsz velük, ahogy szólsz hozzájuk, a kisugárzásod, a magabiztosságod. A méretéről amúgy sem beszélünk nekik. Látni fogják mikor lekerül róluk a bugyi. Aztán elvarázsolhatod a többi tudásoddal.
2020. jún. 26. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!