Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korig vágyik szexre egy férfi igazán?
Figyelt kérdés
Félek hogy kifutok az időből, és hogy sosem tudom meg milyen amikor úgy igazán vágyik rá az ember. Még sosem volt barátnőm, csak egyalkalmas kalandok. Tehát rendszeresen még nem szexeltem sajnos.
Nem csak emiatt szeretnék barátnőt, de persze ezt is meg szeretném tapasztalni. 22 éves vagyok. Mennyi időm van még kb?
Tizen évesen nagyon vágytam rá, de mostanában már nem annyira, de ez gondolom normális.
2020. jún. 21. 13:50
11/11 anonim válasza:
70-80 éves korig ha van kivel. Ha nincs akkor hamar abbamarad ez az igény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!