Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjátok meg egyéjszakás után az alvást?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor a másiknál végződik az este. Ott maradtok reggelig vagy rögtön utána tipli?
Olyan válaszokra hogy “sehogy, nem megyek bele egyéjszakásba” nem vagyok kíváncsi :)
2020. jún. 21. 12:26
1/10 anonim válasza:
En mindig elküldtem a pasit, nem szeretek mással aludni.
2/10 anonim válasza:
Nekem olyan, hogy az egyéjszakás tényleg éjjel lett volna, egyszer történt és akkor egyből tipli volt, de ez nem volt túl átlagos alkalom, mert a lakása előtt a lépcsőházban estünk egymásnak és a lakásba be sem mentünk végül. :D
3/10 anonim válasza:
Én szeretem, ha utána együtt is alszunk, aztán másnap reggel elválunk.
4/10 anonim válasza:
Nekem is egyszer volt olyan amikor tényleg éjszaka történt, én akkor a pasinál aludtam, reggel pedig elmentem
5/10 anonim válasza:
"En mindig elküldtem a pasit, nem szeretek mással aludni."
Ha megbaszott volna rendesen, akkor biztos nem küldted volna el.
6/10 anonim válasza:
Kétszer volt egyéjszakásom, mindkétszer vele aludtam. Jó érzés arra az egy alkalomra összebújni, ha már vonzódunk egymáshoz.
7/10 anonim válasza:
Budapesten konnyen adja magat, hogy felszall az ejszakai buszra, esetleg nagy gyaloglas vagy taxi. Ja, hogy en vagyok a no, es a pasikat eresztettem ki az ejszakaba. Nokent elore biztos akarnek lenni, mi van. De en mashoz nem is mennek, ha nem ismerem. Nalam pedig tudom, mi merre, melyik szomszed melyik falbal alszik, stb, ha baj lenne.
8/10 anonim válasza:
Hazamegyek utánna és otthon alszom.
10/10 anonim válasza:
Amikor nem aludtam ott akkor 3-4 órás együttlétekről beszélhetünk, mert abba fért bele a simogatás és a puszik is. Viszont mindig törekedtem ottalvásra mert együtt ölelkezve aludni is nagyon jó. Az egyéjszakásaim java ottalvós volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!