Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti szeretitek ha csak félre van húzva a bugyi szex közben?
Inkább jobb szeretem teljesen levenni.
Tangát, ritkán francia bugyit.
Én a teljes meztelenséget szeretem szex közben.
Leggyakrabban tangát.
Igen, de ritkán volt ilyen.
Tetszik benne, hogy úgymond le sem vetkőztet a pasi, csak gyorsan a magáévá tesz.
ritkán belefér, de állandóan nem engedném, inkább vegye le
tanga
Egyszer vagy kétszer kipróbáltam, mikor házon kívül ért minket a vágy. Nos, nem lehetetlen a téma, tangával kivitelezhető a dolog, a többi bugyival viszont nem.
Azonban 1-2 alkalomnál többször tényleg nyem csináltam, ugyanis ha belegondolsz, ha szoknyában van a csaj, akkor van értelme csak, bár ha leveszed a bugyiját és esetleg lebukás veszélye áll fenn, akkor csak kiegyenesedik a csaj, és nem látszódik, hogy nincs rajta bugyi. Ha viszont nadrág van rajta, akkor meg semmi értelme nincs a bugyit félrehúzni, ha levehetnéd róla nadrággal együtt és akkor még arra sem kell figyelni, hogy nehogy visszacsússzon a bugyi. Otthoni környezetben meg nettó hülyeség :D
Egy szó, mint száz, felesleges a bugyit csak félrehúzni, sokkal egyszerübb minden esetben levenni. Max ha nagyon izgat, hogy nem veszed le a csajról teljesen, akkor csak húzd le a popsija alá annyira, hogy ne zavarjon a szexben.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!