Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titetek is zavarna ha szűz lennél 23 évesen?
Én ennyi ideősen vagyok az, rohadt idegesítő az hogy tudom hogy ennyi idősen már szinte senki nem az, szerencsétlennek érzem magam. Tudom hogy nem máshoz kell hasonlítgatni magam, de akkor is. A másik meg hogy én is meg szeretném tudni hogy milyen, meg azokat a dolgokat is ami párkapcsolathoz hozzá tartozik. Lemaradva és hátrányban érzem magam, amit ha akarnék sem tudnék behozni, mert ennyi idősen sem tudom hogyan közelítsek a lányokhoz.
Ennyi idősen titeket is zavarna???
Legkésőbb 20 éves koromra már biztos prostihoz mentem volna
Baj akkor van ha az ember nem is kívánja a szexet fiatalon...
szerintem elég sokat stresszelnék miatta, de csak a hülye társadalmi nyomás miatt. az a baj, hogy csak egyre jobban befeszülsz és a stressz még jobban akadályozza az ismerkedést.
ilyen helyzetben (hacsak amúgy n nézel ki extrán jól) ne a tinderen próbálkozz, jó lenne, ha csak elkezdenél a környezetedben beszélgetni lányokkal. hogy érted, hogy nem tudod, hogy közelíts hozzájuk? beszélgetni sem megy velük?
aztán ott van a leszólítós dolog, én mondtam már igent leszólítós randira, megtetszett a srác stílusa, de ott szerintem elég sok visszautasítás érhet, szóval ha nincs rendben az önbizalmad, azt inkább hanyagold
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!