Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is frusztrálna, hogy egy amúgy kedves és jó emberrel soha nincs orgazmusa a kis mérete miatt?
Régóta ismertem, közel kerültünk, belezúgtam, aztán jött a sokk... Kicsi. Nem szoktam farkakat méregetni, így csak saccolni tudom, hogy 10 körül lehet és nem is túl vastag. Korábban soha nem volt ilyen gondom, átlagos partnereim voltak.
Az első szex után sírógörcsöt kaptam konkrétan. Nem akarom megbántani, de ez nekem kevés! Volt valaki hasonló cipőben? Nem hiszem, hogy képes lennék vele élni úgy, hogy soha többet nem lesz orgazmusom.
32N
Kapott tanácsot de neki nem mindegy ki adja. :D
,,Okosat mondani a pálya széléről bárki tud, de az kb semmi."
Bocs de szexelni már szexeltem jó párszor, és nem mindenkinek ugyanazok a pózok a jók. Nem gondolom hogy rossz tanácsot adtam volna azzal, hogy próbáljanak ki pózokat, de lehet rosszul látom a dolgot. :D
"de lehet rosszul látom a dolgot. :D"
És valóban. Ülj le fiam, egyes...
Én nem csinálok ebből lelkiismereti kérdést. Ha nem jó vele a szex, lapát! Lehet akármilyen jó ember, a kapcsolat így halott! Mások véleménye meg nem érdekel.
22L
Az ilyen kérdèsek miatt van sok pasinak komplexusa a farokméretével kapcsolatban.
Nem nyal, nem ujjaz, nem használ segèdeszközt? Ezernyi mód van a behatoláson kívül. De valoszinuleg a kèmia hiànyzik nálatok, mert ha eszeveszetten kívánnád, nem kapnàl sírógörcsöt az elmaradt orgazmus miatt.
40 éves nő vagyok.
Az első partneremnek óriási volt, konkrétan 4-5 cm-re kilógott belőlem és ráadásul baromi vastag volt neki, nagyon fájt minden behatolás, a szex is fájt vele, nem élveztem vele soha. Mindig óvatoskodni kellett. Amíg vele voltam, nem élveztem a szexet, nem is feküdtem le vele sokszor, talán 8-10 alkalommal. A következő partneremmel őrületes volt a szex, akkor jöttem rá, hogy az elsővel azért nem volt jó, mert túl nagy volt neki. A másodikat mintha belém öntötték volna, teljesen össze tudtuk olvadni, lehetett vadulni, csapkodni, kellően vastag volt ahhoz, hogy jól kitöltsön.
A harmadik egy egyéjszakás volt, neki kicsit hosszabb volt, mint a másodiknak, de ez a hosszúság is tökéletes volt, simán bele tudtam ülni. Viszont vékonyabb volt neki és emiatt nem éreztem azt a kellemes kitöltést.
És jön a harmadik, akivel konkrétan sokszor semmit se éreztem, azt se, hogy bennem van. Ránézésre nem tűnt olyan kicsinek, szerintem inkább sovány volt, mint rövid, de egyszerűen nem éreztem. Ő volt az a férfi az életemben, aki imádott, rajongott értem, nagyon sok minden meg volt benne, ami az előzőekből hiányzott, szimpatiksu volt, sok elvárásomnak megfelelt, de a szexet képtelen voltam vele élvezni. Arról nem szólva, hogy félig impotens volt és 10-ből 6-szor fel se állt neki. Én nem voltam belé szerelmes, így nem volt számomra kérdés egy idő után, hogy felesleges erőltetni, ha nem jó a szex, akkor nem jó a szex. 1-szer 2-szer kompenzálhat nyelvvel, ujjal, de amikor a szex már csak abból állt szinte, hogy ilyen pótlékokat dugdosott belém, akkor rájöttem, hogy inkább hagyjuk. Ujjam nekem is van.
Nem a mérete kicsi csak nem tudja megfelelően használni. Elég sok póz és technika van amivel biz' nagyon is jó lenne a szex ekkora mérettel is, de a pasi úgy tűnik ezeket nem ismeri (vagy nem foglalkozik vele).
A mérettől függetlenül... ha valakivel nem jó a szex, akkor ne maradj vele. Nem mondj le a szex, az orgazmus öröméről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!