Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Va olyan nő, aki nem fegyverként használja a punciját?
A punci nem egy targy, de lehetsz te akarmilyen jo vagy rossz tolem ezzel a gyerekes kisfiu gondolkozassal sose kapnal..... Szomoru hogy van no aki bedol neked.....
23/l
Nem tudom, kétlem, hogy bármire használnám azon kívül, hogy a barátommal kielégítsük egymást.
Az szimplán a te problémád, ha annyira nincs akaraterőd, hogy ellenállj egy női nemiszervnek. Elég röhejes, de nem mindenki jutott még el arra a szintre, hogy ne a szex irányítsa a tetteit.
21/L
Nekem a barátom csinálja ezt. Én bármikor lefeküdnék vele, ő meg mindig hisztizik hogy fáradt vagy nincs kedve hozzá. Úgyhogy én aztán fenyegetőzhetnék, nem hatná meg :D
19l
Már hogy , lőnek is vele?
Azt te elnézted, aza másik lyuk.
"Va olyan nő, aki nem fegyverként használja a punciját?"
A legtöbb nő nem szorul rá mert elég ha flörtölget egy kicsit és megkapja amit akar. Nem csak a munkahelyen de online is, Twitch, Onlyfans és a többi szennyoldal ahol nem is kell gyönyörűségnek lennie ahhoz hogy az adományokból nevetségesen jól keressen. És ezért mi férfiak vagyunk a hibásak mert legtöbbünk manapság egyszerűen puhapöcs aki azért is elalél ha "úgy" néz rá valaki. Legyen már egy kis öntisztelet ezekben...
Hogyne az enyém karatézni tud
Jesszus hány éves vagy ilyen felfogással 14?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!