Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Va olyan nő, aki nem fegyverké...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Va olyan nő, aki nem fegyverként használja a punciját?

Figyelt kérdés
Még nem találkoztam ilyennel... Ha jó fiú vagyok, van punci, ha rossz fiú vagyok, nincs punci. Tényleg csak ennyire futja, lányok? 😀

2020. jún. 20. 09:16
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

A punci nem egy targy, de lehetsz te akarmilyen jo vagy rossz tolem ezzel a gyerekes kisfiu gondolkozassal sose kapnal..... Szomoru hogy van no aki bedol neked.....

23/l

2020. jún. 20. 09:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a férfin is múlik hogy hagyja-e vagy sem, hogy irányítsa egy punci...
2020. jún. 20. 09:27
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom, kétlem, hogy bármire használnám azon kívül, hogy a barátommal kielégítsük egymást.

Az szimplán a te problémád, ha annyira nincs akaraterőd, hogy ellenállj egy női nemiszervnek. Elég röhejes, de nem mindenki jutott még el arra a szintre, hogy ne a szex irányítsa a tetteit.

21/L

2020. jún. 20. 09:43
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Azért alap esetben ez nem úgy működik, hogy a punci az egy jutalmazó-büntető eszköz, hanem ha "rosszfiú" voltál, akkor megbántódik a lány, nem érzi magát érzelmileg olyan lazán, hogy lefeküdjön veled, nem akarja a szexet mert nem esne jól neki. Ha meg "jófiú" voltál, akkor meg valószínűleg érzi azt a lelki-érzelmi stabilitást, ami ahhoz kell, hogy elengedje magát és vágyjon a szexre. Ez nem fegyver, ez a nő érzéseinek megértése.
2020. jún. 20. 09:45
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Akit lehet irányítani a puncival az meg is érdemli
2020. jún. 20. 10:01
 6/10 anonim ***** válasza:
87%

Nekem a barátom csinálja ezt. Én bármikor lefeküdnék vele, ő meg mindig hisztizik hogy fáradt vagy nincs kedve hozzá. Úgyhogy én aztán fenyegetőzhetnék, nem hatná meg :D

19l

2020. jún. 20. 10:18
 7/10 anonim ***** válasza:
68%

Már hogy , lőnek is vele?

Azt te elnézted, aza másik lyuk.

2020. jún. 20. 10:59
 8/10 anonim ***** válasza:

"Va olyan nő, aki nem fegyverként használja a punciját?"

A legtöbb nő nem szorul rá mert elég ha flörtölget egy kicsit és megkapja amit akar. Nem csak a munkahelyen de online is, Twitch, Onlyfans és a többi szennyoldal ahol nem is kell gyönyörűségnek lennie ahhoz hogy az adományokból nevetségesen jól keressen. És ezért mi férfiak vagyunk a hibásak mert legtöbbünk manapság egyszerűen puhapöcs aki azért is elalél ha "úgy" néz rá valaki. Legyen már egy kis öntisztelet ezekben...

2020. jún. 20. 12:15
 9/10 anonim ***** válasza:
4-es okejtése hibátlan, és a szemlélete is olyan, mintha csak én írtam volna. Nincs mit hozzátenni.
2020. jún. 21. 11:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Hogyne az enyém karatézni tud

Jesszus hány éves vagy ilyen felfogással 14?

2020. jún. 21. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!