Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megis hogy kene igy ismerkednem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megis hogy kene igy ismerkednem?

Figyelt kérdés
Szubmissziv, bdsm kedvelo srac vagyok. Oke, a keplet egyszeru: keressunk egy dominans lanyt. Sima lanyt se egyszeru a neten talalni, hiszen minden tarskereson 10x annyi a fiu, mint a lany, de bdsm teren meg rosszabb a szitu. Szubmissziv lany annyi van, mint a szemet. Csak a korosztalyombol kapasbol 6ot talaltam ma a varosban. Alright, de en nem vagyok se switch, se dominans. Velem csunyan kiszurt az elet. Miert kell szubmisszivnak lennem? Dominans lanybol osszesen talaltam az orszagba kb 6ot (ugye aki nem fizetos) es a hatalmas tuljelentkezes miatt kb eselyem se van. Aztan ott a korom: marha fiatal vagyok a 40es korosztalyhoz kepest es a dominans nok 90%a ebbe a korosztalyba tartozik. Most komolyan, akkor en haljak meg egyedul, vagy mi? Miert nekem kell ilyen elcseszett szerencsetlennek lenni? Vanilla szex nem tud lazba hozni, dominalni nem tudok es meg az allatokhoz se vonzodok (ne vedd komolyan), pedig azt legalabb az utcan is lehet talalni. Raadasul oszinten: mi olyan rohadt elvezetes a szub letben? Az az euforikus 10 perc amig el nem elvezel kielegit, de utana ottmarad veled egy elnyomo pi...:D mar csak egy kerdesem maradt: a fara logassam fel magam, vagy a vonat ele ugorjak?
2020. jún. 19. 19:16
 1/4 A kérdező kommentje:
eselyem se van, azaz. Jol leirtam. Eselyem sincs*
2020. jún. 19. 19:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Raadasul dolgozzam fel, hogy az emberek nagyresze annyiba se nez, hogy legalabb annyit irjon, hogy kopjak le. Nem kell szepen elkuldeni, de nincs annal megalazobb amikor egy normalis levelet meg valaszra se meltatnak. Ja hogy nekem ezt elveznem kene, hiszen "szub" vagyok. :))))
2020. jún. 19. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivel abszolút férfiatlan vagy úgy hogy várod el. Hogy azok akik férfit keresnek, azok emberszámba vegyenek?
2020. jún. 19. 19:52
 4/4 A kérdező kommentje:
A dominak nem ferfit, papucsot keresnek. Amugy en mar azt se varom el...
2020. jún. 19. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!