Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy a pasim benne lenne a 3as szexbe 2 lánnyal, de úgy már nem ha ketten pasik kényeztetnék engem? L
Onzo? Vagy csak maganak akar.
En benne lennek a ket pasi egy csaj felallasba de ket csaj nem izgat fel.
23/l
Miből gondolja minden nő, h a két pasis szex a nő kényeztetéséről szól?
Az arról szól, h a nőt szét dugva- szopatva használják. :)
Szerintem sem feltétlenül önzőség... egyszerűen a férfiak jó részének egy szexuális együttlét során egy másik férfi látványa borzalmas élmény.
Én is így vagyok vele...
Párom se akart harmadiknak pasit. De én se, mert az övé vagyok és nem akarnám mással.
Lànyt vettünk be
Hármas, nem leszel a csajom? :D :D :D
Komolyra fordítva. A pasi önző. Ez van.Keresni kell olyat aki nem az,ha megbeszélni sem lehet ezt vele.
Úgy vagyok ezzel hogy amit nekem szabad, azt a másiknak is, ergo ha én megdugnék egy csajt a párom szeme láttára, akkor neki is szabad más pasival.
Amúgy, én pl kifejezetten izgatónak találnám az ilyen felállást, de én nem vagyok normális ezen a téren. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!