Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mért van az hogy a pasim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy a pasim benne lenne a 3as szexbe 2 lánnyal, de úgy már nem ha ketten pasik kényeztetnék engem? L

Figyelt kérdés
2020. jún. 19. 09:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%

Onzo? Vagy csak maganak akar.

En benne lennek a ket pasi egy csaj felallasba de ket csaj nem izgat fel.

23/l

2020. jún. 19. 09:49
 2/12 anonim ***** válasza:
62%

Miből gondolja minden nő, h a két pasis szex a nő kényeztetéséről szól?

Az arról szól, h a nőt szét dugva- szopatva használják. :)

2020. jún. 19. 10:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
#2 hat en pont ezt elveznem hogy szetkefel ket csavo
2020. jún. 19. 10:10
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Azért nem menne bele abba a pasid, mert önző. Azt élvezné ha téged és egy másik csaj dughatna egyszerre, de azt már nem tűrné hogy egy másik pasi is dugjon téged. Csak magára gondol.
2020. jún. 19. 10:12
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
mert önző.
2020. jún. 19. 10:26
 6/12 anonim ***** válasza:
44%
Mindenki azt írja, hogy önző. Én pl nyitott kapcsolatban is voltam már, de nem akarom látni egy pasas holdfehér szőrös seggét meg szottyos heréit a környezetemben. Behánynék, nem begerjednék a szitutól. Önző a nénikétek.. :D
2020. jún. 19. 10:36
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
6ossal értek egyet. Önző akkor lenne, ha erőltetné a 2L1F szitut. Az hogy benne lenne-e, az megint más dolog. 2F1L-ban én sem lennék benne. Másik pasi meztelen látványát vagy közelségét nem tudom elviselni. Még akkor se, ha csak pl nudi buli lenne a házban. Olyankor feszültnek érzem magam, nem tudnék felizgulni sem elélvezni. Nem önzőség, egyszerűen nem érezném jól magam. De a fordított felállást sem követelem, max benne lennék, ha kérik.
2020. jún. 19. 11:19
 8/12 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem sem feltétlenül önzőség... egyszerűen a férfiak jó részének egy szexuális együttlét során egy másik férfi látványa borzalmas élmény.

Én is így vagyok vele...

2020. jún. 19. 11:42
 9/12 anonim ***** válasza:
69%

Párom se akart harmadiknak pasit. De én se, mert az övé vagyok és nem akarnám mással.

Lànyt vettünk be

2020. jún. 19. 11:57
 10/12 anonim ***** válasza:
63%

Hármas, nem leszel a csajom? :D :D :D

Komolyra fordítva. A pasi önző. Ez van.Keresni kell olyat aki nem az,ha megbeszélni sem lehet ezt vele.

Úgy vagyok ezzel hogy amit nekem szabad, azt a másiknak is, ergo ha én megdugnék egy csajt a párom szeme láttára, akkor neki is szabad más pasival.

Amúgy, én pl kifejezetten izgatónak találnám az ilyen felállást, de én nem vagyok normális ezen a téren. :D

2020. jún. 19. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!