Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire nehéz olyan lányt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz olyan lányt találni, aki kinyalna egy fiút? 18/F

Figyelt kérdés
Nagyon izgat, és eléggé nagy vágyam, de még egyik lány se csinálta, mondani meg kicsit félek nekik, mert ez elég megosztó téma. Lányok, ti mennyire lennétek erre hajlandóak, ha a fiú amúgy igényes/tiszta lenne?
2020. jún. 18. 12:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
Aki nemet mondott azt lepontozod? Ettől még senki nem foglya a segged kinyalni, te idióta
2020. jún. 18. 13:33
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
Mennyire nehéz nyitott, belevaló lányt találni, akivel kölcsönös a szimpátia? Na pont ennyire. Rajtad is áll a dolog, mennyire tudsz könnyen csajozni. Olyan 10-15%-ra saccolnám az arányukat, aki van ennyire nyitott. Ami nem sok, de nem is lehetetlen :)
2020. jún. 18. 13:39
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az idiótázást, kérlek szépen most néztem meg először a válaszokat te jószág fejű :) Biztos csak a kérdező tud pontozni..
2020. jún. 18. 13:42
 14/16 anonim ***** válasza:
87%

Se kapni, se adni nem a kedvencem, de barátomnak megteszem, ha kéri (eddig csak egyszer fordult elő kíváncsiságból).

Ha nincs párkapcsolatod, és csak erre vágysz, akkor szerintem keress valamilyen rosszlányokhoz hasonló oldalt, ahol bevállalják. Annyira nem durva és undorító, hogy senkit ne találj rá.

20/L

2020. jún. 18. 14:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Más lány nevében nem beszélhetek de én szívesen megteszem a páromnak, sőt volt hogy kifejezetten élveztem.
2020. jún. 18. 15:18
 16/16 Eric Griffin ***** válasza:
100%
Azért a #6-os a lepattanóra ráment :D Látta a sok nemleges női választ, aztán jött az isteni szikra.
2020. jún. 18. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!