Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltél már úgy, hogy tudtad, hogy nemi betegséged van?
Nem
Bár szerencsére egyszer volt kérdéses a dolog, egy natúr anál után halvány pöttyök jelentek meg a makkomon, de 2 nap után elmúlt.
igen volt ilyen, amikor mindkettőnknek volt a barátnőmmel, akkor tudtuk meg és utána kezdtük az antibio kúrát
a barátnőm ötlete volt, mert szerinte úgy is mind1, hisz akkor tudtuk meg és másnap kezdtük az antibio-t
Én fordítva voltam és végül nem lett belőle szex. Komoly kapcsolat volt az egyetemista barátnőmmel, akivel akkor 7 hónapja voltam együtt. Elkezdődött a szemeszter és nagyon legyeskedett egy fekete srác körülötte. Rájöttem és nem akartam direkt féltékenységi jelenetet rendezni, de furcsa volt, hogy nem tiltja le egyből.
Utána jöttek a különös jelek, vitte magával a telefont a fürdőszobába mindig kijelentkezett Facebookról akkor is, ha csak pisilni szaladt el. Majd eljött a nap, hogy változott az órarendje, majd aznap történtek vele dolgok, a cipősarka kitört meg rossz buszra szállt és most hulla fáradt és pihen egy kicsit.
Reggel is elutasította az összebújást, majd aznap délután kitalálta, hogy használjunk gumit (előtte 7 hónapig nem használtunk) mert le akar állni a tablettával. Addig erősködtem, hogy a végén lelökött magáról, majd közöltem vele, hogy szedje össze a cuccait és takarodjon. Ő direkt megjátszotta, hogy hogy lehetek ilyen, hogy azért kidobom őt, mert nem akarom gumiban ő meg tegye tönkre a hormonháztartását, de a szemembe nem mert nézni. Letiltottam mindenhol és a telefonszámát is.
2 hónap múlva felhívott az STD Centrumból a recepciós, hogy ismerem-e a (mondta az exem nevét), mondom igen, akkor fáradjak be szűrővizsgálatra.
Szerencsére nem volt semmi bajom, ők meg nem adhattak ki információt, helyette a szabvány hivatalos szöveget nyomták, hogy a biztonság kedvéért kivizsgálnak mindenkit, ha bármilyen betegség gyanúja felmerül és a többit kérdezzem meg az exemtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!