Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti milyen fehérneműt vesztek fel, ha sejtitek vagy biztos, hogy lesz szex?
Szexit, csábítót vagy inkább kényelmesebbet?
Mennyire veszitek figyelembe a pasi ízlését?
Van alapja a legendának, hogy ilyenkor a bugyi és a melltartó szándékosan passzol?
Leginkább egyformát, igen a legenda igaz. Hétköznap meg amit elsőre találok, 90%-ban nem illik össze a bugyi+melltartó, a maradék 10%-ban is csak véletlenül. 😅
Legutóbb pl konkrétan tudtam, hogy a pasi kedvenc színe a vörös, ezért igyekeztem egy ilyen színű szettel a kedvére tenni de nyilván nem mindig vannak ilyen infóim. Olyankor többnyire egy sima szexi fekete csipke szettet vetek be, az általános befutó mindenkinél. A push-up pedig ha sejtem, hogy szex lesz akkor kizárt, irtó gáz ha leveszi az ember és hirtelen eltűnik a melle. 😂
Tapasztalataim szerint a férfiaknak az se tűnne fel, ha valami szakadt fehérnemű lenne rajtam. A melltartót még csak-csak látják, de mire a bugyiig jutnak... háát inkább csak letépik :D
Nyilván ennek ellenére valami normálisabbat veszek fel. De a melltartóim többsége vagy fekete, vagy rózsaszín, a bugyik hasonlóan, így nem nehéz a választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!