Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, nálatok szakító ok ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nálatok szakító ok ha a barátnőtök azt kérné hogy ne maszturbáljatok?

Figyelt kérdés
2020. jún. 16. 17:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én lányként azt mondom, hogy semmi köze a barátnődnek ahhoz, hogy mikor maszturbálsz, meg mikor nem.

Attól még, mert együtt vagytok, ilyeneket ne tiltson már meg neked! Ehhez semmi joga! Ez egy természetes dolog, mindenki csinálja, ha van nője/fiúja, ha nincs. Neki mitől lesz jobb, ha te nem maszturbálsz? Semmitől. Akkor meg neki nem mindegy?

2020. jún. 16. 18:56
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha mindig, amikor rám jön a kangörcs, szexel velem, leszop vagy kiveri nekem, akkor nem. Egyébként igen.
2020. jún. 16. 18:58
 13/19 anonim ***** válasza:
Dehogy.Ugyse tudja,hogy csinálom.
2020. jún. 16. 19:13
 14/19 anonim ***** válasza:
52%
Az. Vagy helyette is bhasszam meg mindig? Deal. 🙂
2020. jún. 16. 19:51
 15/19 anonim ***** válasza:
de akkor bármikor kérhetem legalább a kezét.. Különben jön a sajátom!
2020. jún. 16. 21:13
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha sokszor kiverné nekem, akkor megtenném érte, hogy nem maszturbálok.
2020. jún. 16. 21:15
 17/19 anonim ***** válasza:

"S mi lenne a következő fázis? Megmondaná, hogy mit vegyek fel az utcára, ha a haverokkal találkozom akkor ne igyak sört, sőt ne is találkozzak velük, vagy mit nézzek a TV-ben, vagy az utcán rá ne merjen nézni egyetlen nőre sem?"

Igen, ez szép fokozatosan végbemegy sok kapcsolatban, házasságban, fokozatosan. Nagyon sok ismerősöm, haverom járt így, és még ök sertődnek halálra, ha azt mondom, papucs lettél, tagadja mind.

2020. jún. 16. 21:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Te josagos... Csaj vagyok, de ez nekem is durva.
2020. jún. 16. 22:14
 19/19 anonim ***** válasza:

Kérni szabad.Ez még nem szakítóok.

Be is b...na,ha mindenféle kérések,amik nem tetszenek valamelyik félnek,szakítóokok lennének.

Kötelezni,vagy kényszeríteni ,viszont nem lehet.

Az már szakítóok lenne.

2020. jún. 17. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!