Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőként érdemes férfiprostihoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként érdemes férfiprostihoz menni ekkor (lásd a leírást)?

Figyelt kérdés
Van barátom, de van egy elég extrém vágyam, amire ő nem vevő, én pedig nagyon ki akarom próbálni. Ha már vele nem tehetem, olyan emberrel kizárt, aki ismerős vagy barát, mindenképp idegennel, akit utána nem látok többet. Először gondoltam, hogy szexpartnerkeresőkre regisztrálok, de rájöttem, hogy ekkor elég nagy a lebukásveszély (nemcsak a barátom, hanem ismerősök előtt is, akik tudják, hogy nem vagyok szingli). Ezért eszembe jutott, hogy lehet érdemesebb lenne egy prostit felhívni és vele megélni azt, amit szeretnék, így van biztosítva leginkább a diszkréció.

2020. jún. 16. 14:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
76%
#19: Értem, inkább megcsalod egy prostival a párod ... Nekem meg az nem férne bele ...
2020. jún. 16. 15:28
 22/27 anonim ***** válasza:
67%

#21: Ott a pont! Én nagyon bevállalósnak tartom magam, volt már annyi mindenben részem, még olyan barátnőm is volt, aki bevallottan nem tudott egy pasi mellett megmaradni, de meg lehetett beszélni vele.

Az volt a feltételem, hogy ha félre akar menni, akkor én is félremegyek és végig kell néznie. Kétszer történt ilyen, utána rájött, hogy nem jó buli, mert neki jobban fájt a cuckold szerep, hiszen nőként nem edződött annyira lelkileg hozzá, mint egy férfi, vagy nem tudom.

Viszont a bizalmamat egyszer lehet eljátszani és ha még fizetne is a férfipartnernek a szexért, na ott lenne vége a kapcsolatnak...

2020. jún. 16. 15:55
 23/27 anonim ***** válasza:
64%
Már éppen azon agyaltam hogy rád írok, hiszen az összes feltételnek megfelelek, amikor bedobtad a dildós dolgot... Nem vagyok konzervatív,de ebben a dologban talán mégis. Nem létezik hogy a hátsó bejáraton valaki kopogtasson.
2020. jún. 16. 16:21
 24/27 anonim ***** válasza:
78%

Inkább a megcsalást választanád, mint a párodat? Ennyire nagy igényed van erre a dolgora?

Inkább hagyd ott a barátodat és keress egy olyan fiút, aki ebben benne van.

A barátod jobban járna, meg te is.

Pontozzatok le, de attól még nemfog változni a véleményem.

2020. jún. 16. 16:30
 25/27 anonim ***** válasza:
64%
Ilyenben mondjuk én se lennék benne. Azért fura, hogy egy férfi prostiban jobban megbízol, mint itt az oldalon bárkiben. Ez igen-igen fura. A prosti is ugyanúgy ismeretlen. Azért, mert az oldalra feldob a tökéről pár képet, már hú de bízni lehet benne. Én eleve nem adnék bizalmat annak, aki az izéjéről felteszi a képet a netre, hogy tessék, gyertek, ha akartok. Ennél bármelyik gyakoris férfi normálisabb, aki nem mutogatja és kínálja a testét nyilvánosan.
2020. jún. 16. 16:52
 26/27 anonim ***** válasza:
55%
Csak legyen gerinced, előtte szakíts a barátoddal és utána mehetsz prostihoz.
2020. jún. 17. 08:38
 27/27 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, azóta elmentél férfi prostihoz? Hogyan alakultak a dolgok?
2021. ápr. 30. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!