Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez nem gáz orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nem gáz orális szex közben?

Figyelt kérdés

A párom miközben csinálta nekem lent írt neki a barátja. Azt mondta bocsánat most meg kell nézzem. Én meg ott feküdtem hogy most ez komoly.. Aztán folytatta

megint írt megnezte majd letette. Azt mondta muszaly volt megneznie mert lehet jött volna át és nehogy ránk nyisson vagy valami. Merthogy mondta neki hogy bármikor bejohet nyitva van a kapu. De nem is volt nyitva akkor úgyhogy nem értem miért volt annyira fontos vissza írni közben. Szerintetek bunkósag?

2020. jún. 16. 06:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gáz nincs benne, velünk is előfordult már hasonló szituáció, már hét éve együtt vagyunk feleségemmel és vannak olyan szituk amikor fel kell venni a telefont. Teszem azt meg volt beszélve egy találkozó, de nem bírtunk magunkkal akkor ha eszembe jut közben, akkor gyorsan telefonálok hogy bocsi de kések majd jövök. Az a gáz ha nem volt őszinte, és azért nyúlt a telefonhoz mert addiktív.
2020. jún. 16. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!