Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak szexre kellek mindekinek?
Figyelt kérdés
Nem járok kihívó ruhákba, a viselkedésem is normális mégis minden fiúnál egy kevés beszélgetés után már kiderűl hogy csak szexre menne. Ha szórakozni megyek, ott is.. :(
Vannak olyan férfi rokonaim is (szerencsére távoliak) akik már tettek szexuális megmozdulast, beszolast felém. Cicim, fenekem sosincs kint, még nyáron is tavaszi ruhákba járok. 23/L
2020. jún. 15. 22:45
11/19 anonim válasza:
8
Akkor meg az lesz a baja hogy miért nem akarnak...
12/19 anonim válasza:
Valószínűleg nem vagy határozott és úgy gondolják, hogy szabad a pálya.
13/19 anonim válasza:
Ha valakinek komoly kapcsolatra kellenél, ő is szexelni akar majd veled mert jól nézel ki. Vagy talán nézzen mélyen a szemedbe és mondja hogy tetszik neki a táskád, szívesen megismerne?
14/19 anonim válasza:
23 evesen vagy kb. a csucson, gondolom szerintuk jol nezel ki (ha kuldesz kepet, megmondom :) ), persze, hogy megdugnanak. Persze az is lehet, hogy masra is kellenel nekik, csak mar elobb elhajtod mielott ez kiderulne.
Amugy ne aggodj, 15-20 ev alatt meg fog oldodni magatol ez a problema, 35-40 korul mar nem fogsz kelleni senkinek.
15/19 anonim válasza:
Szórakozóhelyen nyilván nem életük szerelmét keresik a pasik, szerintem rossz helyeken ismerkedsz. Suli/munkahely? Ott is ez van?
16/19 A kérdező kommentje:
#14 ez hülyeség. Édesanyám 51 éves, igaz 40-nek néz ki, de élnek halnak érte a férfiak.
2020. jún. 16. 16:37
17/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk anyám tényleg csinos is, magas, vékony, hosszú lábak, fiatalos szép arc, trendi ruhák stb
2020. jún. 16. 16:39
18/19 anonim válasza:
Jó a kisugàrzàsod ,ott van a rejtett szexepil 🙃
19/19 anonim válasza:
Tök komolyan, mutasd meg magad. Van az a tipus akiből képen is átjön a szexuális kisugárzás, én szeretem ha egy nő dögösen van öltözve, de volt olyan csaj akitől úgy felálltam azonnal hogy egy melegítőben jött le csak elém. Egyszerűen olyan volt a kisugárzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!