Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés nektek a szex?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés nektek a szex? És az első milyen?

Figyelt kérdés
Van barátom már fel éve és én akarom a szexet de félek mert nem tudom milyen érzés mit fogok érezni és mit kell csinálnom.. Lány vagyok 19 éves, barátom 21

2020. jún. 15. 22:34
 1/5 anonim válasza:
100%
Fájni fog de ha hosszú az előjáték és kellően ellazultál és a párod is odafigyel hogy finom legyen veled akkor hamar túl leszel rajta és azután már a többi jobb lesz.
2020. jún. 15. 23:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy fájni fog. Ha eljutottatok odáig, hogy a behatoláson kívül megismertétek egymás testét, és el tudsz lazulni, akkor nagyon jó élmény is lehet. Ha tapasztaltabb nálad, bízd rá magad, neked csak azt kell csinálni, amit érzel.
2020. jún. 16. 02:03
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Eleg ha a pasi ismer teged nem kell te is ot. Ha eddig mar sokszor megujjalt es azert egy ici picit tagultal a sok ujjalastol es lesh egy hosszu elojatek akkor jo lesz.
2020. jún. 16. 09:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt az első sőt kifejezetten jó volt.Előtte volt már petting és ki ismertük egymást.
2020. jún. 17. 05:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem spontán jött, fél év után, és előtte már egy pettingeltünk. Nem fájt, mert ujjazott és kitágított, persze fokozatosan. Egy kis lassú, szerelmes, ölelős szex volt, mindketten tapasztalatlanok voltunk még ezért figyeltünk egymásra. Persze azóta is, és rengeteg minden múlik a kommunikáción! Ne tartsd magadba, ha valami fáj, és dicsérd, ha valami jó.
2020. júl. 10. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!