Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy tegnapi történetem , kíváncsi vagyok, nektek mi a véleményetek ?
Figyelt kérdés
Röviden : tegnap este 11 - óra körül sétáltam egy közeli , sokak által kedvelt tónál . Egy fiatal pár fürdött a tóban , majd a fiú kiemelte a vízből a lányt , s a lány teljesen meztelen volt . Visszafelé menet a pár sátra mellett haladtam el , ekkor már ők is a sátornál voltak . Kis tűzrakás mellett álltak és gondolom , melegedtek . Majd kb: 3 - méterrel mellettük elhaladva , a fiún volt valami alsó naci , de a lány ismét teljesen meztelen volt . Természetesen oda pillantottam s a lány is nézett és kedvesen mosolygott rám . Meglepődtem , mert nem kezdte magát gyorsan el takarni , de még a fiút sem zavarta látszólag . Nos , szép volt a látvány , mert csodálatos alakja és szép arca volt a lánynak . Vajon miért hagyták , hogy megnézzem a lányt ?2020. jún. 14. 22:02
1/9 anonim válasza:
Mert valakit nem zavar a meztelenség, ez neveltetés kérdése.
2/9 anonim válasza:
Mert nem egy primitív bunkó volt a palija, a lány pedig természetes önbizalommal rendelkező mai modern nő lehetett. Gondolom te sem egy majd kiesek a szememen nézéssel bámultál. Vagy talán csak nem volt idő reagálni :D Gratulálok a szép pillanatokhoz! Velem is előfordult már hasonló.
3/9 anonim válasza:
Mert számukra ebben semmi szexuális nem volt. S nem zavarta őket.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem , nem néztem őket , nem tudom mennyi ideig , csak oda néztem , mert nem tudtam megállni . De gyönyörű volt , becsület szavamra , irigyeltem őket.
2020. jún. 14. 22:16
5/9 anonim válasza:
Hát mert nem túl szégyenlős típusok - vannak ilyen emberek, elég ha kimész egy nudira tele van velük a part. Örülj neki ha szépet láttál :)
Azt elárulod közben ahogy a Yoda hastagnek mi köze ehhez? :)
6/9 anonim válasza:
Nem mindenki szegyellős, de neked még nem kell azt hinned, hogy rád várnak.
7/9 anonim válasza:
Nekem olyan is volt, igaz nem Magyarországon, hanem Londonban, hogy egy parkban egy félreeső helyen a hajnali órákban egy izmos tetovált srácot szopott egy fullos csaj és egy másik csaj vette őket telefonnal, majd mikor észrevettem hirtelen lesokkolódtam, erre a srác vigyorogva "Check out our xhamster" és mondta a nevét, de az volt az utolsó, amit ebben a pillanatban megjegyeztem.
Oda kellett volna mennem beszélgetni velük, de pont késésben voltam munkából.
8/9 anonim válasza:
Természetes szexualitás.
Egyszer kipróbálnék egy ilyen csajt...
35F
9/9 A kérdező kommentje:
Hú az igen 7 -es , nem semmi lehetett az biztos . Bizony oda kellett volna menni .
2020. jún. 15. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!