Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak tényleg bejön a nagy mell?
Figyelt kérdés
75D s mellem van és a lányok mindig dicserik, meg mondják h milyen jó nekem h nagy mellem van. Szerintem szimplan undorító,és nagyon nem esik jól amikor valaki azt mondta h nagy mellem van, akkor is ha ez bók.. A hátam szerencsére nem faj, és tudok a hasamon aludni. Nekem bevallom se magamon, de más lányokon se tetszik... 18L2020. jún. 14. 21:31
1/28 anonim válasza:
A fiúk 99% ának bejön a nagy mell, a tied nekik maga a tökély.
2/28 anonim válasza:
nekem tetszik, ha a lány is olyan kisugárzású, aki bejön. szóval ne aggódj e miatt, sokan vagyunk, akiknek tetszik az, amilyen te vagy.
3/28 anonim válasza:
Nekem másodlagos a mellméret sőt a zsánereimnek nagyrészt kicsi a mellük. Az izmos kicsit szálkás csajok jönnek be.
5/28 anonim válasza:
a hozzáállásod a melledhez viszont elég nagy probléma!
ha így látod magadat az nagyon nem jó
alkatra milyen vagy?
6/28 anonim válasza:
Nekem is ekkora van, szerintem nem olyan durván nagy.
8/28 A kérdező kommentje:
Szerintem se durva, mégis másoktól ezt hallom hogy nagy... Alkatra átlagos vagyok, és viszonylag magas (177cm)
2020. jún. 14. 21:41
9/28 anonim válasza:
Én nem szeretem a túl nagy melleket , az számomra már inkább , vissza taszító . De kinek , mi jön be ?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!