Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok voltatok már olyan fiúval, akin látszott, hogy nem Elvezi a szexet? Akiben nem volt semmi szenvedély és prüd is volt? Gyakori az ilyen pasi?
Figyelt kérdés
2020. jún. 14. 13:51
1/5 anonim válasza:
Igen voltam, de meghoztam a kedvét 😋
2/5 anonim válasza:
Igen vannak ilyenek. Aki prűd azzal létre sem jön a dolog, s vannak "bénák" is. Ha nincs esély a fejlődésre akkor ott meg a kapcsolat ér hamar véget.
3/5 anonim válasza:
Nem volt prűd, de szenvedély 0. Csak elvárta a dolgokat szó szerint tarkóra tett kézzel. Elég koábrándító volt.
4/5 anonim válasza:
Első pasim ilyen volt. Olyan lelkesen nyalta a puncimat, mintha a kertbe zavartam volna ki kapálni. Nagyon kiábrándító volt.
5/5 anonim válasza:
Volt ilyen. Egyéjszakás volt de többször is sikerült vele ilyen. Az első két alkalom még oké volt de a harmadiknál már tiszta unott volt, látszott rajta hogy ez nem megy majd le is szállított magáról és befejeztük. Egyszerűen nem volt ott fejben valamiért és nem is passzoltunk össze annyira szexuálisan. Ő inkább ilyen lagymatagul szerette én meg szenvedélyesebb típus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!