Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, a vékony lányok kevésbé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, a vékony lányok kevésbé vonzóak mint a nőies idomú lányok?

Figyelt kérdés

Hogyan tudna vágyat kelteni bennetek egy vékony lány?

Mit kell tudnia az ágyban?

2020. jún. 13. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

volt vékonyabb partnerem is, de mindig is a husis lányok tudtak igazán beindítani

nem elég az ágyban tudnia egy lánynak, legyen az vékony vagy husis :)

F

2020. jún. 13. 23:20
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Nekem alapból bejönnek a vékony nő, sokkal szebb a lábuk, a lábfejük, és nekem ez már elég hozzá.
2020. jún. 13. 23:24
 3/8 Noren1989 ***** válasza:
95%
Nekem is a vékony nők/lànyok a típusom, szóval bennem igen könnyen ébresztene vàgyat.
2020. jún. 13. 23:40
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
A vékony lányok jobban bejönnek a pasiknak, ez 100%-ék.
2020. jún. 13. 23:41
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Speciel nekem a vékony, átlagos és nőies nők is bejönnek - ahogy a férfiak 99%-ának, ha az adott testalkathoz, elragadó, kacér mosoly, kisugárzás, megfelelő személyiség tartozik (és persze jó szex).
2020. jún. 13. 23:53
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Ha a vagy-vagy kerdes jon szoba, csak kerdezem. Minek szamit az, aki vekony csontu, karcsu, nagymellu es kisebb, de kerek feneku. Mert ez mindig kimarad.
2020. jún. 14. 01:07
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
Nekem a vékonyak jöttek be, most is ilyen van. A molettekkel sincs gondom, de az extrák nem vonzanak, bár véleményt róluk nem tudok mondani, mert olyannal nincs is tapasztalatom.
2020. jún. 14. 11:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Számomra a vékony lányok a vonzóbbak! Szóval nyugi nem kell semmit sem pluszban nyújtanod :) Hidd el találsz olyat akinek pont így tetszel ahogy vagy :)

24/F

2020. jún. 14. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!