Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetetek hogyan mondjam meg neki, hogy őt tartom méltónak a szűzességem elvételére? Azt akarom hogy örökké emlékezzen arra a mondatra.
Figyelt kérdés
Van egy barátom akivel régóta együtt vagyunk és szerintem már megérett a kapcsolatunk arra hogy megtörténjen. Orális szexelni eddig is szoktunk szóval a közben mondonám meg neki hogy közösüljünk. Én valami ilyesmire gondoltam: XY megtisztelnél azzal hogy elveszed a szüzességem? De ti biztos tudtok ennél sokkal jobbat. A segítségekért előre is köszi mindenkinek.2020. jún. 13. 21:40
11/16 anonim válasza:
Én a #4-esre szavazok. Az tök cuki, nekem tetszene.
20/f
12/16 anonim válasza:
Vagy csak a pettingnél mondj neki annyit, szeretnék a tiéd lenni teljesen. Folytassuk tovább... majd add a kezébe a gumit.
13/16 anonymousreview60 válasza:
1. "Akkor meg kérd meg, hogy ne csak a nyelvével bújjon be."
2. #12. Ez tényleg jobb, mint a #10.
14/16 anonim válasza:
9/13 nem értek a szüzesség?
Elkellene tunnie magától 15 évesen mondjuk? Ez kicsit csúnya volt. Lehet hogy nem önmegtartóztatás...hanem simán most érzi jónak az alkalmat....nem a házasságig vár
15/16 anonim válasza:
Ez a szeretném ha megtisztelnél...nekem túl hivatalos. Ettől nem, hogy kedvet kap még el is menekül, nem egy üzleti tárgyaláson vagy, szeretkezni készülsz, hát viselkedj is a szituációnak megfelelően. Tehát amikor a kezedbe fogod a meredező hímvesszőjét, lehetőleg úgy, hogy már jól felizgattad előtte, suttogd a fülébe: "Érezni akarlak magamban." Gondolom azzal tisztában van, hogy szűz vagy, ebbe bele se menj, ha mégsem tudná, annyit mondj, mikor már nyomná befelé, hogy "Kérlek légy gyengéd", ha van egy kis sötnivalója érteni fogja, aztán nyilván érezni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!