Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok a szex közbeni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a szex közbeni kamerázásról? Van aki közületek csinálta már a párjával?

Figyelt kérdés
Persze úgy értem, hogy a másik beleegyezésével és a felvétel nem került fel sehova.

2020. jún. 13. 19:43
A kérdező szavazást indított:
Igen, rendszeresen szoktuk
Már próbáltuk és szeretnénk még
Már próbáltuk, de nem jött be
Még nem próbáltuk, de szeretnénk
Még nem próbáltuk és nem is szeretnénk
Nincs párom, de ha lenne, benne lennék
Nincs párom és ha lenne, sem akarnám
Én akarnám, de a párom viszont nem
A párom akarná, én viszont nem
40 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van pár videóm. Mivel nem laktam egyik lánnyal sem együtt, ezért jó volt, ha épp nem találkoztunk.
2020. jún. 13. 19:58
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

Egyik exbarátnőm "kattanása" volt, hogy videózzam, miközben orálozik, vagy lovagol rajtam. Különösen azt imádta "videóztatni" amikor a szájába megyek.

Készült jó pár POV video, mindkettőnk szemszögéből -remélem sehová se tette fel, miután szakítottunk. :D

2020. jún. 13. 20:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak fotózás volt!
2020. jún. 13. 20:15
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Nekem volt pár homevideóm. A jelenlegi barátnőmnek felhoztam a témát, kissé furcsán nézett rám. Majd amikor megtudta hogy képeim is vannak "te egy akkora állat vagy" kijelentés után feldúltan távozott a lakásból. Megértettem az érveit, főleg akkor miután nem volt szex napokig, így ezeket bűnbánó arccal megsemmisítettem.
2020. jún. 13. 20:16
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Mi eleinte azokat vettük fel amikor én elégítettem ki szájjal a barátnőmet, utána mást is. Amikor szétmentünk, akkor meg cseszett ideadni a videókat.
2020. jún. 13. 20:32
 6/8 anonim ***** válasza:
87%

Csináltunk pár videót közösen, utána egy másik alkalommal visszanéztük - majd letöröltük. Nem akarnánk sehova feltölteni, de azt sem hogy pl. szervízben, hackertámadás v. más miatt kikerüljön a kezünkből (vagy mert pl. ellopják a telót).

Ha meg szakítanánk nem lenne már lényeges. Bár van pár exemről képem, de nem nézegetem, aki a múltban él az mellett elszalad a jövő.

2020. jún. 13. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én néha szoktam nézegetni az exeimet is.
2020. jún. 13. 23:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen videón láttam haveromat női feneket nyalni :D
2020. jún. 14. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!