Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok, Fiuk, volt mar veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, Fiuk, volt mar veletek olyan hogy suliba kiküldött a tanar orarol es ti masztiztatok a wcbe inkabb?

Figyelt kérdés
mennyi idösek voltatok?
2020. jún. 13. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
olyan volt hogy tesi óra közben kikérezkedtem a wc-be és ott egy gyors maszti volt
2020. jún. 13. 17:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze :)

Inkább általánosban.

F

2020. jún. 13. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:
36%

Sőt olyan is volt, hogy az egyik legjobb haverommal együtt zavartak ki, és a folyosón csak egymásra néztünk:

"Csinálunk valamit?" -és mentünk is a wc-be, egy kis kölcsönös orálra.

(gimnázium)

F

2020. jún. 13. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
21%

Persze volt gimis éveim alat többször is megeset

Van benne egy kis izgalom is hogy a suliba masztizni és sikerült hamar a csúcsra jutnom

Volt olyan is hogy direkt a wc mellé élveztem és ott hagytam

Vagy a mosdókagyloba élveztem,

De volt olyan is hogy direkt egy gumi óvszerbe elveztem és ott hagytam a földön:)

2020. jún. 27. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen 12 éves voltam de lebuktam ...
2020. jún. 27. 19:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen. Sőt suli vécében sosem fordult meg maszti lehetősége sem a fejemben.Büdös húgy és sz@r szagból minél előbb kifelé!...
2020. júl. 13. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!