Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon miért nem lehet szép nagyra hízott pasikat találni?
Figyelt kérdés
Külföld Anglia stb sokkal több ilyen van. Tudom menjek ki oda akkor de z nagyon fura..2020. jún. 12. 11:40
11/29 anonim válasza:
A ilyeneknek nagyon vigyázni kell december környékén, mert könnyen lehet hogy levágják őket...
12/29 A kérdező kommentje:
És igen nekem
Ez a szép nagy kategória,férfiasnak tartom.
2020. jún. 12. 11:59
13/29 anonim válasza:
Mert velem még nem találkoztál.
14/29 anonim válasza:
[link] Tessék kérdező itt van.
15/29 anonim válasza:
Azt meg szabad kérdezni, hogy milyen alkatú hölgy tartozik ehhez a vágyhoz?
16/29 A kérdező kommentje:
Van rajtam plusz de nem vészes.
2020. jún. 12. 13:00
17/29 anonim válasza:
#15 vagyok. Köszönöm! Akkor még gyúrok az angol típusra! :)
18/29 anonim válasza:
Szerintem lehet, itthon is viszonylag sok kövér ember él :). Én nem vagyok nagy, hálistennek, de a vastagabb nőket csípem. ;)
19/29 anonim válasza:
Rossz helyen keresed, nagyon sok ilyen van.
20/29 anonim válasza:
És csajokat? Őket miért nem lehet találni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!