Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám növelni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám növelni a péniszem méretét 18 évesen?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok 187cm magas és 73kg

A péniszem mérete 11cm hosszú és 1.9cm cm vastag. Tegnap lefeküdtem a barátnőmel és nekem ez volt az első alkalom. 6 perc behatolás után azt mondta, nem érez semmit inkább nyaljam ki. Nagyon rosszúl esett. Hallottam egy műtétről ami valami kiemelés hogy a belső zsírpárnából kiemelik. Valakinek ebben tapasztalata? Vagy jó ötlete?

Minden válaszért nagyon hálás lennék!

2020. jún. 10. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Mérget vehetsz rá, hogy korábban már lerendezte a barátnődet néhány nagyfarkú. Azokat a méreteket szokta meg.
2020. jún. 10. 19:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy ujjat is lehet érezni.

Nem a keménységgel van a baj?

2020. jún. 10. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

... és a nagyot se lehet érezni, ha csak félkemény.

Tapasztalatból mondom.

2020. jún. 10. 20:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Rossz hírem van, leginkább sehogy... a neten meg itt-ott hirdetett csodabogyók semmit nem érnek, pont annyit érnek mintha fül-orr vagy kézméret nagyobbító tablettát árulnának.

Nem hasi zsírt ültetnek be, hanem szilikonpárnákat és baromi torz a kinézete, rosszabb lesz mint előtte.

Fogadd el, hogy ekkora és tanuld meg használni. A barátnőd meg dobd ki a francba ha ilyen tapintatlan bunkó!

2020. jún. 10. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!