Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tis is irigylitek azokat az embereket, akiknek tökéletes a szex az életükben?
Figyelt kérdés
Itt vagyunk mi, akik együtt vannak a párjukkal, de szar vagy nincs szex.
Ti nem vagytok irigyek azokra, akiknek rendszeresen van és jó is? Nem haragszom rájuk vagy ilyesmi, de nagyon tudom őket irigyelni és el se tudom képzelni, milyen jó lehet az.
31F
2020. jún. 10. 13:42
11/12 anonim válasza:
"Köszi, hogy elmagyaráztad ;) Így kb. negyven partneren/kapcsolaton túl, amiben 15 év házasság is volt :D :D"
És 100 %-ban egyedül a te döntésed volt abban a 15 évben, hogy milyen a szex? A kedves házastárs hozzáállásán, beállítottságán, vagy a külső körülményeken, élethelyzeteken abszolút semmi sem múlt?
12/12 anonim válasza:
#11: A szex minősége két emberen múlik, azért voltunk együtt, mert mindkettőnknek jó volt, a szex is (a szexet amúgy folytattuk még három évig utána :P ). És igen, ha nem lett volna jó egymással, akkor továbbléptünk volna, mert neki is és nekem is igényem volt (van) a jó szexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!