Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges hogy ennyi orgazmus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy ennyi orgazmusom legyen egymás után?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok. Körülbelül fél évvel ezelőttig mindig csikló simogatással maszturbáltam, és akkor maximum 3 orgazmusom volt egymás után. Viszont nemrég elkezdtem ujjal csinálni, és képzeljétek azóta miután először sikerül, ha összedörzsölöm a combom, körülbelül fél percenként újra orgazmusom lesz, és ha nem hagyom abba fogalmam sincs mennyi lenne egymás után, de most legalább 30 volt. Ez lehetséges? És mi okozhatja?

Esküszöm nem kamu, én is nagyon csodálkozom rajta hogy ilyen létezhet.

2020. jún. 10. 11:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Igen, van ilyen, sorozatorgazmus.
2020. jún. 10. 11:51
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Lehetséges
2020. jún. 10. 11:52
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Sorozatorgazmus, van ilyen. Eddig egy ilyen barátnőm volt, vele előfordult, hogy kérte, hogy hagyjuk abba a szexet, mert el fog ájulni a folyamatos orgazmusoktól.
2020. jún. 10. 11:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van ilyen, 18/l
2020. jún. 10. 12:09
 5/11 anonim ***** válasza:
93%

Hát bár ilyenem lenne. Én szex közben alig tudok elmenni, vagyis csak nyalásnál.

De persze létezik.

2020. jún. 10. 12:33
 6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó nekem szex közben még sosem volt, csakis önkielégítéstől.
2020. jún. 10. 12:35
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Nekem 19 évesen volt először ilyenem, pedig 16 éves korom óta szexelek rendszeresen. Csak enyhe alkoholos állapotban jön, és az első alkalom két pasival volt. Nagyon új és nagyon bombasztikus élmény volt, legalább fél órán keresztül folyamatosan jött. Pia nélkül sajna nem megy. Májusban csináltunk egy nagy bulit, ahol több pasi dugott így felváltva, az volt a lényeg, hogy folyamatosan érjen az inger, ha egy elélvezett, azonnal a helyére állt egy másik. Két óra negyven percig bírtam, akkor sikerül átélnem életem első ájulását. Próbáld ki te is, hátha neked is megy szex közben! Mindenképpen megéri, valósággal új dimenzik nyíltak meg előttem!
2020. jún. 10. 12:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Multiorgazmus a neve.
2020. jún. 10. 14:00
 9/11 anonim ***** válasza:
28%
#8 Mekkora party ri.banc lehetsz :DD
2020. jún. 10. 21:51
 10/11 anonim ***** válasza:
66%
#9: férfiként? 🤣
2020. jún. 10. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!