Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem az orális kényeztetést ( adni és kapni is), de a páromnak még fürdés után is büdös a pénisze..Elmegy minden vágyam az irányába amikor orális szexre kerülne a sor.. Mit tegyek?
Már többször is közöltem vele ezt a dolgot, tapintatosan...de vagy megsértődik vagy nem vesz tudomást a problémáról. Olyan mint egy gyerek, pedig már 44 éves, és egyszerűen nem lehet rá hatni.
Mit lehet tenni ilyen esetben, ha valaki ennyire nem vesz tudomást arról, hogy a másik felet ez zavarja?
Jólvan már lányok, ne szájkaratézzatok!
Kaptál normális válaszokat, egyik vélemény az enyém volt.
Cselekedj belátásod szerint.
Légyszi ne magadból indulj ki. Minden nap tisztálkodom, és se műkörmöm, se szilikonom nincs. Egyéjszakás kalandom sem volt soha, kizárólag komoly kapcsolataim.
Mondtam, ne vetítsd rám a frusztrációidat.
Fürödjetek együtt,mosdmeg neki. Ha utána jó illatú akkor nem mossameg rendesen:igénytelen.
Ha utána is büdi:beteg, irány a doki.
Na fifyelj.
Ő nem mossa.
Neked nem hagyja.
Ebböl 2 dolog következik:nem szereti/akarja hogy szopd.
Igénytelen.
Én megbeszélném vele,ha hisztizni kezd akkor szakitanék.
Az örs vezér téren egyszer régen azt mondta egy cigányasszony a másiknak: ast hised kell nekem a jaóózsidnak büdös fasa? Hát nem kelll !
Ez jutott eszembe 😀😀😀
Egy normál zuhany vagy fürdés után nem kéne szaga legyen.... Én is 44 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!