Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ezzel a dologgal mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ezzel a dologgal mit tudnék kezdeni?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 2 évben rájöttem arra hogy ha írásban vagy akár szóban alázzák, szidják a péniszem méretét, az hihetetlenül felizgat. Lehet azért mert akkor olyan érzés mintha többet kéne teljesítenem vagy nem tudom... 1 barátnőm volt ideáig, (már nem vagyunk együtt és nem ez miatt) neki elmertem ezt mondani hogy engem ez izgat és mikor szex közben olyanokat mondogatott hogy "bőven elférne még egy jó pár centi" vagy "bárcsak nagyobb lenne a farkad, azt jobban érezném" vagy kényeztetés közben mondogatott ilyen megalázó dolgokat a farkam méretével kapcsolatban és ehhez hasonló társai az engem mindig felizgatott és sokkal odaadóbban,jobban odatettem magam és hamarabb elélveztem...

Természetesen élvezte velem a szexet szóval ez csak amolyan "szerep" volt de engem teljesen letudott venni a lábáról...

Mit csináljak hogy ez ne izgasson? vagy esetleg lányok, ha ilyen pasitok lenne eltudnátok őt ezzel együtt fogadni? Az életem többi területe teljesen rendben van egyébként szóval ez csak olyan dolog ami csak a hálószobán belüli dolgokat érinti, viszont sokallom hogy ha valaki ilyet ír nekem az is felizgat főleg ha komolyan gondolja. :(

Olvastam hogy itt mennyire kitárgyalják a péniszméret dolgot és tudom hogy nem az számít hogy mekkora hanem hogy hogyan használja, de ettől függetlenül sem tudott nekem ez a fura dolog elmúlni.. Szerintetek ez mitől van?

Nem a legélvezetesebb dolog nekem, attól függetlenül hogy élvezem szóval ez amolyan paradox féleségnek tűnik. Találtam külföldi cikkeket hogy ez ott elég gyakori és elfogadott dolog és rengeteg más ember is van aki ezt élvezi. Egyszer régebben beszéltem is itt egy sráccal, illetve egy nővel akinek a párja hasonló cipőben volt mint én.

Lehet önbizalommal van kapcsolatban?

Ha lehet csak komoly válaszokat adjatok. Köszönöm! :) 20/F

2020. jún. 9. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen csak élvezed ha alázzák a férfiasságod, amely olyan hatást kelt benned, hogy nem vagy elég jó, nem vagy igazi férfi. Ezért csinálod jobban utána, hogy bizonyíts. Bizonyítási és megfelelési kényszered van.

Elmúlni nem hiszem, hogy fog, ellenben valamennyire csökkenhet, hogyha felkeresel egy szakembert akivel meg tudjátok fejteni, hogy ezt mi okozza.

2020. jún. 9. 16:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem... köszönöm.
2020. jún. 9. 17:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mit kellene csinálnod...

1) Elfogadnod saját magadat a vágyaiddal együtt.

2) Olyan partnert keresned aki domináns az ágyban, avagy kimondottan domina és ez is a "repertoárja" része.

3) Ha az 1)-es ponttal problémák vannak és nem megy egyedül akkor amit az #1-es írt, felkeresned egy szakembert aki segít feltárni a pontos okokat és elfogadni saját magad. Ne harcolj önmagaddal, nem vidám dolog!

2020. jún. 9. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!