Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Le tudnátok írni egy aktust,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le tudnátok írni egy aktust, amikor egy nő nem fadarabként fekszik csak?

Figyelt kérdés
Férfiak-nők véleménye is érdekel,mit hogyan csinál egy nő,hogy ne váljon unalmassá..még amikor alul helyezkedik el akkoris hogyan válhat izgalmassá
2020. jún. 9. 00:40
 1/8 anonim ***** válasza:
63%

Én is akartam már hasonló kérdést feltenni.

Mitől NEM fadarab egy nő? A lovagló póz kivételével. Egy sima misszionárius pózban a férfiak számára mi különbözteti meg a fadarab illetve nem fadarab nőt?

2020. jún. 9. 00:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Sose értettem, hogy néhány nő hogy képes kvázi mozdulatlanul feküdni egy aktus során.

Van olyan, amikor én vagyok felül és "meglovaglom", ilyenkor ugye egyértelmű.

Ha ő van felül (ami nálunk a gyakoribb), akkor is közben csókolózunk, simogatjuk egymást és én közben "fellököm" a derekamat, hogy a lehető legmélyebbre menjen.

Ami még eszembejutott, az a 69, ahol ugye mindkét fél ugyanúgy beveti magát.

22/L

2020. jún. 9. 00:59
 3/8 anonim ***** válasza:
97%

#2 Egyetértek. Én se értem.

Ha a nő fadarab, akkor kb otthagyom. Hát akkor mi? vagy így... nem értem. Akkor nem is akarja igazán, csak kb hagyja. Mintha egy tárgy lenne vagy nem tudom. Fura.

De sztem attól, hogy alul van egy nő, attól még nem "fadarab".

Ha karmolja a hátam, harap, csókol, szorongat, rázkódik, nyög, sikít, izzad stb.

De ha nem éli belemagát, akkor fadarab, de akkor meg könyörgöm. hát hogy lehet úgy szexelni rendesen?

2020. jún. 9. 01:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Imádok alul lenni, a lovaglás nem az én sportom:)

Cirógatom az arcát, simogatom a hátát, vállát, karját, fenekét... ha nem csókolózunk, akkor imádok az ujjaival babrálni, az ajkaim közé veszem őket, a nyelvemmel cirógatom... vagy a melleimmel játszom előtte, és nem vagyok néma csendben. Én is mozdulok vele együtt, alulról - és ha a combjaimmal szorítom - húzom magamhoz/ba, az elég egyértelmű jele annak, hogy élvezem amit csinálunk akkor is, ha azt épp halkan kell, hogy tegyük.

(nem kérek privátot) 40N

2020. jún. 9. 01:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ahogy a #3 irta
2020. jún. 9. 01:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a fadarab, aki kifekszik, szétteszi a lábát, s csam fekszik miközben meg van dogva. Nem csinál semmi mást. Nem simogatja a párját, próbálja csókolni, húzza közelebb, nem próbálja, ahol csak lehet erni a párját... stb. Ennek ellenkezöje, aki nem fadarab.
2020. jún. 9. 02:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a #3 leírta nagyjából.

Ha a nő van alul, vagy olyan pózban, hogy a pasi “csak dugja”, akkor is csináljon valamit. Nálunk ez abban szokott kimerülni, misszionáriusnál pl, hogy én is mozgok közben, a melleimet simogatom, a golyóit is izgatom közben, beletúrok a hajába, simogatom az arcát, ha durvább a helyzet akkor kérem hogy húzza a hajam, beszélek hozzá ha kell (gyorsabban mélyebbre stb), nem vagyok néma csendben. Ezen felül szerintem az is elég szexi, ha képes vagy játszadozni a pasival. Gondolj bele a pasi mit csinál, elkezdi csókolgatni a nyakad, simogatja a melleid, sőt végigcsókolja az egész tested, kinyal megujjaz majd még meg is dug. Ha ugyanezt megteszed fordítva, nem csak puff leszopod, az nagyon jó szerintem.

2020. jún. 9. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Hanyatt fekve is lehet nem fadarabnak lenni. Én pl. közben markolom a karját, ha a fejem mellett támaszkodik, időnként kicsit harapdálom. A kezemmel simogatom a mellkasát vagy megfogom a fenekét és még erősebben húzom magamba. Olyan nincs, hogy hang nélkül és mozdulatlanul csak feküdjek. Hason fekve és kutya pózban is rá lehet tolni a csípőt a partner farkára, lehet mozogni, szóval nem értem ezt a fadarab dolgot.
2020. jún. 9. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!