Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodom a szextől, a csóktól, úgy érzem én erre képtelen vagyok, ez valami betegség? 23/L
Nem tudom elképzelni még a csókot sem
Undorodom a meztelen test gondolatától is
Aszexuális vagy.
Vagy lehet valami lelki oka van. Nálam a sok csalódás váltotta ki az undort a szex iránt. Nyitott lennék sok mindenre de nem tudom megtenni.
Neked is szakemberre lenne szükséged. A szex jó dolog tud lenni két ember között akik igazán szeretik egymást. Persze könnyű ezt mondani hiszen ritka a lelki köteléken alapuló kapcsolat ahol nem a szex a legfontosabb.
Szerintem nem aszexuális.
Nem volt még egy olyan pasija, aki tényleg beindítsa, és valami trauma miatt undorodik alapvetően az egésztől. Kéne valami jó férfi neked, aki megmutatja neked rendesen, mi a jó.
Szexről szoktam fantazialni
De valamiért ha férfi közelébe kerülök nem tudnám a kezét de megfogni
Kövér vagyok és bántottak az osztálytársaim
Hiába valtoztam meg kívül belül én ezt nem tudom feldolgozni, hogy mit éreztem akkoriban
Probald azokat elengedni
Te tudod mit érzel, mire van szükseged
Ha masztizol, akkor vágysz rá csak más formában
Lehet ezen valtoztatni csak ido kell es megfelelo társ
Itt meg ne beszelgess senkivel, mert sötét a világ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!