Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Undorodom a szextől, a csóktól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodom a szextől, a csóktól, úgy érzem én erre képtelen vagyok, ez valami betegség? 23/L

Figyelt kérdés

Nem tudom elképzelni még a csókot sem

Undorodom a meztelen test gondolatától is

2020. jún. 8. 19:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Aszexuális vagy.

Vagy lehet valami lelki oka van. Nálam a sok csalódás váltotta ki az undort a szex iránt. Nyitott lennék sok mindenre de nem tudom megtenni.

Neked is szakemberre lenne szükséged. A szex jó dolog tud lenni két ember között akik igazán szeretik egymást. Persze könnyű ezt mondani hiszen ritka a lelki köteléken alapuló kapcsolat ahol nem a szex a legfontosabb.

2020. jún. 8. 19:57
 12/25 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nem aszexuális.

Nem volt még egy olyan pasija, aki tényleg beindítsa, és valami trauma miatt undorodik alapvetően az egésztől. Kéne valami jó férfi neked, aki megmutatja neked rendesen, mi a jó.

2020. jún. 8. 20:18
 13/25 anonim ***** válasza:
70%
Valaki megjegyezte és vele értek egyet, nem volt a közelében olyan aki beindította volna. Persze lehet aszexualitás is a háttérben, de ezt szakemberrel kellene megbeszélni.
2020. jún. 8. 20:31
 14/25 anonim ***** válasza:
48%
Miről szoktál fantáziálni, amikor masztizol?
2020. jún. 8. 20:31
 15/25 A kérdező kommentje:

Szexről szoktam fantazialni

De valamiért ha férfi közelébe kerülök nem tudnám a kezét de megfogni

2020. jún. 8. 21:12
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor itt valószínűleg inkább komolyabb komplexusokról van szó...
2020. jún. 8. 21:14
 17/25 A kérdező kommentje:

Kövér vagyok és bántottak az osztálytársaim

Hiába valtoztam meg kívül belül én ezt nem tudom feldolgozni, hogy mit éreztem akkoriban

2020. jún. 8. 21:20
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Fiúk bántottak? Akkor majdnem biztos hogy ez a baj.
2020. jún. 8. 21:38
 19/25 A kérdező kommentje:
Igen egy osztálytársam megalazott tesi órán és a férfi tesi tanár nem szólt közbe
2020. jún. 8. 21:43
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Probald azokat elengedni

Te tudod mit érzel, mire van szükseged

Ha masztizol, akkor vágysz rá csak más formában

Lehet ezen valtoztatni csak ido kell es megfelelo társ

Itt meg ne beszelgess senkivel, mert sötét a világ

2020. jún. 8. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!