Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk! Milyen a tökéletes női...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Milyen a tökéletes női test?

Figyelt kérdés
2020. jún. 8. 17:58
1 2 3
 11/22 IceFlame válasza:
100%
Nem kövér, hanem inkább Thicc(tehát van mit fogni rajta, és feszesek, nem lógnak). Persze ez az én véleményem.
2020. jún. 8. 18:40
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Minden nap van ez a kérdés, de az ideálom nem változott hétfőn se

[link]

[link]

Merészebb képet nem tettem mert úgyis törlik. Ava Addams néven több finomság is van róla

2020. jún. 8. 19:04
 13/22 Noren1989 ***** válasza:
53%
#10essel hasonló az ízlésünk 🤔😉😛
2020. jún. 8. 19:34
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Szép keskeny derék, széles csípő, kerek, pörge, nagyobb popsi, arányos hosszú végtagok, egyenes lábak, formás vádlik és lábfejek, nem görbe tartás, nem vastag törzs, hanem homokóra alkat, kisebb és kerek cicikkel, vékonyabb nyak. Kicsit hosszúkás fej, nem túl távol vagy közel ülő szemekkel, enyhén vastag ajkakkal, szép és nem elálló fülekkel.
2020. jún. 8. 19:40
 15/22 anonim ***** válasza:
Tök őszintén nekem az arcától lesz tökéletes a teste ha az nagyon bejön a test az másodlagos. Persze nem tetszene így sem minden test de egy átlagos test egy nagyon szép arccal is tökéletes lesz. 23F
2020. jún. 8. 19:45
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú haj, kis cicik, lapos has 🙂
2020. jún. 8. 19:50
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
A szépség sokféle alakot ölthet. De az embernek mindig a saját barátnője lesz a legszebb...
2020. jún. 8. 19:50
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Szép, arányos, vonzó arc, hosszú!!!! haj, csinos alkat, formás popó, szép combok, lehetőleg nagyobb, feszes cicik, de az se baj, ha nem nagy. De a legfontosabb mégis a kisugárzás, voltam már fülig belezúgva olyan csajba, aki messze nem volt tökéletes alkatilag, és nem felelt meg a leírásomnak, mégis annyira vonzó volt, olyan kisugárzása volt, hogy csak őt akartam egy ideig, senki mást.
2020. jún. 8. 20:22
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen: [link]
2020. jún. 8. 22:54
 20/22 anonim ***** válasza:
Ne legyen elhízva de egyébként itt a nő személyisége döntő számomra akivel kapcsolatot akarok.
2020. jún. 9. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!