Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 170 cm-hez melyik az ideális súly?
Figyelt kérdés
2020. jún. 7. 23:53
A kérdező szavazást indított:
40-44
45-49
50-54
55-59
60-64
65-69
70-74
75-79
80-84
90-94
44 szavazat
1/9 anonim válasza:
számomra ideális, átlag számára, vagy a lány számára?
2/9 anonim válasza:
Nőnek 55-60 kg, férfinak 70-75 kg között.
Én is ilyen magas vagyok pont. 27/F
3/9 anonim válasza:
Nem mindegy hogy férfiról vagy nőről van szó.
Ha beírod a gugliba hogy BMI kalkulátor, könnyen megnézheted hogy mennyi az ideális.
4/9 anonim válasza:
Ha nő az illető akkor 50-60 kg között
5/9 anonim válasza:
BMI kalkulátor szerint a férfiaknak 170 cm-es magassághoz 67,9 kg a tökéletes.
Nők esetében 62,75 kg a kiváló.
6/9 anonim válasza:
Kerdes mekkora a melle milyen a csontozata az alakja
A tesom ugyan olyan magas mint en de 10kg konnyebb. O amolyan vekonycsontu kismellu A mellek csaj
En meg H mellekkel vastagabb erosebb csontozattal
Kb ugyan azt a meretet hordjuk 😁 vagyis felsobe nem mert ram nem jo az ove mellbe. De nadragba igen.
Kinezetre hasonlo az alakunk is,
7/9 anonim válasza:
Nőnek inkább 65 kg körül, kell ennyi kg, hogy legyen szép nagy melle, formás fenék, vastagabb combok. Ez a legszexibb alkat.
9/9 anonim válasza:
Nekem az tetszik ha gömbölyű a pocak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!