Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő csikló orgazmusa a dominánsabb akkor van egyáltalán "A" és "G" pont?
hüvelyi és csiklóorgazmusa is szokott lenni barátnőmnek, de észrevettem, hogy ha lassan, kis finom mozdulatokat csinálok a csiklóján, laza nyomással, akkor konrkétan mellé lehet lökni a szennyest és a mosószert és kimos, annyira tud remegni. Eközben a hüvelyi pedig olyan hogy csak úgy elvan magának, nem hangoskodik, ritkán veszem észre, max a libabőrt.
Exem hüvelyi volt inkább, de csiklós is el tudott menni, sőt, análisan is (ami persze a hüvelyi miatt). Nála volt 1-2 olyan pont (a medencecsont mögött és "alatt") ahol 1-2 perc alatt el is ment.
Persze a jelenlegi páromnak minél több és jobb élményt akarok szerezni, és persze ehhez is idő kellett. Nála is kerestem belső "pontokat", de összesen körübelül 2-3 alkalommal sikerült elmennie ugyan attól, amitől az exem pillanatok alatt.
Van értelme egyáltalán ezzel próbálkoznom? Van amikor kéri, hogy az ujjam ne használjam (gondolom mert felesleges számára).
Igen, van értelme próbálkozni, sőt kell is. Nincs minden nőnek hüvelyi orgazmusa is és nincs minden nőnek jól kitapintható G-pontja, de attól még legyél "játékos" és keresd folyamatosa. A lényeg, hogy örömet szerezz :)
Egyébként akinek van hüvelyi, ott általában a csikló orgazmus intenzívebb.
Megjegyz.: meleg kategóriába tetted a kérdésedet, márpedig a melegeknek nem igazán van csiklójuk :)
Erre együtt kell rájönnötök,hogy neki mi a legjobb,és milyen módon.
Én imádtam a G pontos izgatást,a legeslegjobb érzés,de nemtudok töle elmenni egyszerüen.
Aztán ott van a csiklós,az bármikor sikerül.
Nade hüvelyi..vagy sikerül,vagy nem..
Nemlehet tanácsot adni,minden nő más.
Kérdezz rá,vagy ha nem tudja ő sem megmondani,fedezzétek fel együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!