Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért lehet ez szerintetek, mért izgató számomra?
Nemrég az egyik kolléganőmmel beszélgettem és előjött a szó a nyaralásról, aztán mondta hogy eljönne velünk majd ahova megyünk a barátnőmmel. Erre mondtam neki hogy majd megbeszéljük a dolgot, de szerintem a barátnőmnek annyira nem fog tetszeni hogy őt is vigyük. A kolléganőm meg beszólt hogy majd legfeljebb összeverekszenek értem a barátnőmmel. Aztán olyan érdekessen mosolygott. Én meg nem igazán tudom hova tenni a dolgot, de ami meglepő hogy eléggé megmozgatta a fantáziámat hogy mi történne ha összebunyóznának, és nem értem hogy mért de eléggé izgat azóta ez a téma.
Szerintetek mi miatt izgató ez ennyire?
Azért izgató számodra, mert két nő vetélkedne a kegyeidért, s te mint szultán a háremben majd jól igazságot tennél, legyezgeti a hiúságodat.
Ja amúgy a kolléganőd eléggé rád lehet állva, szerintem szimpla nyaralás nélkül is várná hogy becsempészd neki a lompost.
Két eset lehetséges:
A, Bejössz a barátnődnek, így ezért mondta ezt, utalva erre;
B, láttál már verekedő nőket pl.: filmen? Szerintem érdekel a téma, akár csak rejtetten, így elgondoltad a két nőt, amint harci P*t játszanak, ami szerintem is izgalmas tud lenni.
Pl.: egy homokos talajon valóban összeugorhatnának játékból:), vagy egy fogadás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!