Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki milyen véletlen villantást látott már utcán,
strandon, ablakból, vagy bárhonnan máshonnan ?
Hát egy tíz éve voltam gyógyfürdőben kabinos, az egy életre kiégette a retinámat.
Nem azèrt mert az emberek csúnyák, hanem mert az átlag igénytelen.
2020. jún. 7. 16:25
-a nőnek a szél felfújta a szoknyáját.
-konditerem öltözőbe egy idősebb nő pucéron lehajolt, mindent látni lehetett.
-strandon bikini felsőből kibuggyant a melle
N
2020. jún. 7. 16:29
Olyan helyen lakom ahol nyaranta rengeteg turista megfordul, szóval láttam szinte mindent. Olyat is amit szívesen kihagytam volna.
2020. jún. 7. 16:40
Egy nő leült a buszon az egyik "kakasülésre". Én sréhen szemben ültem vele és beláttam a szoknyája alá. Nem volt rajta bugyi. Ő kb. 10 mp múlva észbe kapott és keresztbe tette a lábát (pedig már lenémítottam a mobilom, hogy suttyomban lefotózzam). Így csak az élmény maradt... :)
2020. jún. 7. 17:20
Az egyik osztálytársnőm (szakközép másodikban) úgy ült a padban, hogy a mellette lévő székre feltette az egyik lábát. Ahogy könyököltem a tanári asztalon valamennyire beláttam neki bugyiig. Látszott, hogy nem borotválja, a lány egyébként testileg nagyon fejlett volt és széap arca is volt. Észre vette én meg tini zavaromban kimentem a teremből. Szünetben utánam jött és kérdezte mit néztem? Csak hebegtem össze vissza és végig a földet néztem. Nagyon zavarban voltam és bocsánatot kértem (pedig tényleg véletlenül pár másodpercre láttam be a szoknyája alá). Utólag visszagondolva végig égtem mint a rongy. Akkor voltam kb. 15 éves
2020. jún. 7. 17:58
#5 mekkora lenne ha annyi idő elteltével ráírnál, de csak annyit hogy a Bugyidat! :D Vajon leesne neki hogy miről van szó? :D
2020. jún. 7. 18:05
Strandon számtalan mellkibuggyanás. Fiatal csaj feszes, viszonylag szép nagy mellekkel csúszott le a kamikaze csúszdán, leért, és mikor elindult kifelé, észre se vette, hogy az egyik melle teljesen kibuggyant. Baromi szexi volt, kb 5 mp múlva vette észre csak, nem is volt időm nézni hányan figyelik :)). Aztán olyat is láttam, hogy egy nagymellű csaj egy nagy társasággal a medencében, lökdösődtek, hasonlók, neki is egyszer csak félrecsúszott a melltartó, és az egyik melle teljesen kint volt.
2020. jún. 7. 18:21
Cicikibuggyanás, bimbónál félrecsúszott bikini, kilátszó punciszőr bikini szélén, fürdőből meztelenül kijövő idősebb sexy nő a mellettünk levő apartmanban a folyosón ahogy mentem, pont akkor jött ki. Aztán volt masztizós idősebb nő szállodában, az erkélyről átnézve láttam, mert bent világos volt, kint sötét, a férj meg vmit olvasott közben, aztán szintén hotelban volt h a mellettünk levő szobába ugyanígy erkélyen átnézve a nőt nyalták, és premier plan láttam, ahogy élvezi.
:)
2020. jún. 7. 18:33
Nyáron strandon magas vékony srác öltözőt át derekára rakta a törölközőt, bár azzal de kb semmi értelme nem volt, törölköző alat le tolta a fürdő gatyáját, fel vett laza bő jellegű szabadidő rövid gatyát alsó nélkül, nem is ez a lényeg hanem ahogy vette fel a rövid gatyát törülközőt fel fuzta ki villant neki, kb ló pénisz méret, igazából az a rövid gatya is rajta volt de kb minek miután ekkora volt neki bringára pattant és így ahogy volt a vége ki látszot neki.
2021. nov. 4. 02:35
Kapcsolódó kérdések: