Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha kiderülne egy 22 éves lányról hogy szűz,
nem hátrálnátok meg?
Bocsi de szerintem pont az nem dobja magát oda akárkinek, akinek van EQ-ja. Mivel a szex az testiség ami sokaknál csak érzelmekkel működik, normális párt találni pedig lássuk be nem egyszerű, és nem mindenki fogja odaadni magát bárkinek, aki csak egy kicsit is szimpatikus neki, hiszen nem állatok vagyunk.
2020. jún. 6. 09:33
Oké, köszömöm a véleményed!
Szerintem kb. minden nő környezetében olyan minőségű férfiak vannak, mint amilyen ő maga! Ha a körülötte levő férfiakat nem érzi a szintjének, akkor maga követett el hibát azzal, hogy nem küzdött azért, hogy igényesebb helyre kerüljön (erősebb iskolába, mellette még esetleg sportegyesületbe/művészeti iskolába is, később nagyobb presztízsű állásba) és ennek megfelelő baráti köre legyen.
Ha meg igényes helyre bekerült, de a körülötte levő férfiaknak kevés, mert ott a jelentéktelen nők közé tartozik (pl. mert nem elég csinos*), akkor lejebb kell adnia a szintjét.
*kifejezetten csúnya nő is lehet egész türhetően mutatós, ha ad magára: pl. egyik miniszterünk volt felesége, aki mostanában celebkedik
9-es
(hasznosnak értékeltem a válaszod)
2020. jún. 6. 10:10
Nem, nem minden ember környezetében olyan férfiak vannak, mint az ő szintje, vagy aki egyébként neki tetszene. Attól hogy valaki mondjuk vezető beosztásban dolgozik, és sok hasonló vezető beosztású férfival tartja a kapcsolatot, illetve esetleg barátok, ahogy te írtad, az nem jelenti, hogy szimpatikus is neki a másik személyisége. A hasonló IQ és EQ nem garancia arra hogy lesznek érzelmek. Ez amit írtál degradáló volt és konkrétan szerinted a nő a hibás mert nem talál magának megfelelő partnert. Szerintem elég felszínes ember vagy.
2020. jún. 6. 10:35
Egyáltalán nem hátrálnék meg ettől :)
2020. jún. 6. 10:52
20 éves voltam mikor elvesztettem a szüzességemet. Azelőtt is volt barátom, sőt, engem kifejezetten szépnek tartanak(nem dicsekedésből) szóval bulik alkalmával is próbálkozott be egy pár srác. Nekem az volt a "probléma", hogy nem éreztem irántuk szexuális feszültséget. Szóval hiába csókoltak meg, markoltak a fenekemre, a mellemre nem volt meg az az igazi tűz. Mármint felizgultam, de tudtam hogy ez még nem az igazi. Aztán 20 évesen jött egy pasi, akinél már akkor felizgultam mikor megfogta a csípőmet ruhán keresztül, szóval vele veszítettem el.
2020. jún. 6. 12:04
2020. jún. 6. 12:14
Nem hátrálnék meg! Örömmel lennék a tanító bácsija! Érzéssel, finoman, lassan, fokozatosan! F.
2020. jún. 6. 12:15
Kedves 23-as!
Tulajdonképpen nőként a gondolkodásod teljesen rendben van! Még az is oké, hogy a nézőpontodból a felszínesség címkét másoknak könnyen osztogatod.
9-es
2020. jún. 6. 12:28
Az írásod alapján az vagy. Bocsánat, de nem gondolsz bele a dologba semmilyen szinten, és meg sem próbálod átérezni egy nő helyzetét.
Egyébként nem nő vagyok, hanem férfi. Van 2 húgom és több nő ismerősöm is akik hasonló cipőben járnak. Van köztük pénzes és szegényebb is. Nem ezeken a dolgokon múlik a dolog, mint amiket te írsz, de látom sikerült a lényeget kiragadnod a mondandóból.
2020. jún. 6. 12:31
Egyáltalán nem. Egy olyan társadalomban élünk, mikor az emberek már egyre kevésbé bíznak egymásban. Ez a bizalmatlanság a kezdő szexuális életre is rányomja bélyegét. Csak valaki inkább hallgat a belső hangjára és kivárja számára az "Igazit" vagy megerőszakolja magát a hamis társadalmi elvárások mentén.
2020. jún. 7. 11:31
Kapcsolódó kérdések: