Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom kijelentette, hogy megcsalt. Szerintetek mennyi rá az esély, hogy rommá dugták? Mit tehetek ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
2020. jún. 5. 20:09
11/16 anonim válasza:
Mit tehetsz ilyen helyzetben? Nos, maximum segítesz neki összepakolni. Mert most azonnal mennie kell, az biztos.
12/16 anonim válasza:
Az attól is függ,hogyan jelentette ki,hogy megcsalt.Ha bűnbánóan,zokogva tette és esdekelt,hogy bocsáss meg neki,az talán megbocsájtható.Ha viszont egyszerüen kijelentette mindenféle magyarázkodás nélkül,akkor szakítanák vele.Bár abban az esetben az is lehet,hogy megelőz téged. N
13/16 anonim válasza:
Kérd meg hogy részletesen mesélje el, és közben dugd meg. akkorát fogsz élvezni bele mint azelőtt soha :D
14/16 anonim válasza:
Aki egyszer megteszi az máskor is megfogja volt egy 7 éves párkapcsolatom az első meg csalást megbocsajtottam utána rá 4 évre megint megtette utána otthagytam igaz hogy 2 évig egyedül voltam de tavaly végre sikerült egy normális embert találnom akinek eszébe sem jut hogy megcsaljon
16/16 anonim válasza:
Hogyhogy mit lehet tenni? Ott kell hagyni!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!